Arama sonuçları: *

1. R

Çözüldü✓ Sıvı soğutucu aldım fakat kullanmayacağım bir şey olur mu?

Arkadaşlar geçen bi ürün aldım 360mm sıvı soğutma güzel bi indirimdeydi bende direk çektim fakat elimde fark freezer x123 var onu takmakta başta zorlanıyordum ama şimdi takmayı öğrendim o yüzden o sıvı soğutmayı kullanmayacağım bir şey olur mu kenarda köşede beklese işlemci 7500f İnternette sıvı...
  2. R

Çözüldü✓ ENERMAX Watercooling LIQMAXFLO SR 360mm aldım montajı nasıl yapılır

Arkadaşlar ben gaming gen tr den am5 kit aldım https://www.gaming.gen.tr/urun/445766/thermalright-am5-siyah-guclendirme-kiti-tf7-termal-macun-dahildir-asf-am5-black/ Acaba soğutucu montajlarken buda takılı olucak mı?
  3. R

Çözüldü✓ Segotep marka soğutucu alınır mı?

https://www.incehesap.com/segotep-frozen-tower-t6-w-beyaz-120mm-kule-tipi-islemci-sogutucu-fiyati-75479/ Arkadaşlar bunu alacağım sizce nasıl alınır mı?
  4. R

Arctic Freezer 34 eSports DUO alınır mı rakipleri nelerdir?

Arkadaşlar hava soğutucu istiyorum güzel bişe artic önerildi fakat ısı borusu sayısı 4 dü bu fiyata daha fazla bakır borusu olanlarda vardı ama tam karar veremedim siz ne dersiniz?
  5. R

Yardım Dark freezer x123 aldım fakat takamadım yardım!

Arkadaşlar işlemciyi 5-10 çekip taktıp psu ile çekip en son Anakart işlemci soketi kırılcak diye korkuyorum am5 kullanıyorum bu işlemciye değer küçük şeyler çıtırdadı felan anlamadım ama yardım edin takamadım
  6. R

Arkadaşlar 7500f için soğutucu önerisi

Arkadaşlar eve gidicem ve işlemciye soğutucu lazım pc ye Max 1 ay bakıcam o yüzden böyle 1 aylık idare etmelik bişe lazım yazın sıvı soğutma alırım.
  7. R

Hassas tornavida önerisi?

Arkadaşlar hassas tornavida alacağım AliExpress de olur fark etmez önerir misiniz? AliExpress'te bu muhteşem ürünü buldum. Hemen göz atın! 67,49TL 89%OFF | Hassas tornavida seti 117 1 manyetik onarım aracı kiti ile 98 Torx Phillips tornavida uçları IPhone kamera izle PC...
Top Bottom