Arama sonuçları: *

1. V

240 hz montitör önerisi lazıms

Arkadaşlar valorant oynuyorum monitörüm eski 60 hz , 1 sene önce kasa topladım valorantta 320 ortalama fps alıyorum ve 600 700 fps leri gördüğüm oluyor. Doom eternal ve bf tarzı oyunları da severim. Aynı zamanda bilgisayar mühendisliği okuyorum ve ileri de de kullanacağım . Gündelik işler ve...
  2. V

performax 2 k alınır mı ?

https://www.hepsiburada.com/performax-perqhd27-c-27-144hz-1ms-hdmi-display-curved-qhd-monitor-p-HBCV00000GACTH?magaza=Tekramarket&utm_source=pc&utm_medium=akakce&utm_campaign=c&utm_content=c&utm_term=k&wt_pc=akakce.c.k.pc&v=1.27.8 2k 144hz monitör iyi midir ? webde yorum bulamadım ne dersiniz...
  3. V

ekran kartım 2k monitör için yeterli mi ?

İyi akşamlar. Bilgisayar mühendisliği okuyorum. monitörü oyun oynarken , kod yazarken , film izlerken ve normal kullanımda kullanacağım. Ekran kartım : asus tuf 3 amd radeon 5600xt işlemci: amd 5600x ram:16gb 3200mhz düşündüğüm monitör...
  4. V

Monitör Tavsiyesine İhtiyacım Var

Oyun ve bilgisayar mühendisliği için uygun monitör arıyorum. Fiyat 2300 ü geçmese iyi olur. Ekran kartım asus tuf 3 rx 5600 xt işlemci ryzen 5 5600x 1632081659 yardımcı olursanız sevinirim
  5. V

İki monitörümden aynı anda görüntü alamıyorum

tek ekran kullanıyordum evdeki diğer kullandığım monitörü de bağlamak için display port to vga dönüştürücü aldım ve bilgisayarı çalıştırırken dönüştürücü ile kullandığım ekranda başlıyor ama sonra diğer ekrana geçiyor. Dönüştürücü ile kullandığım ekran kartı siyah kalıyor. Dönüştürücü bozuk...
Top Bottom