Beyler Selamün aleyküm suan redmi note 8 pro kullanıyorum pupg oynuyorum bazen kasıyor 3500 TL'ye kadar alabileceğim hizli ve ekran videosu çekebilecegim telefon onerirmisnz ?
Anladım ya bu kutu felan oluyor takmak icin felan acaba onlarla felan olurmu diye düşünmüştüm galiba hic biseyle olmuyor wifi kartida aynen sagliksiz olur MisakiTaro
Dell marka laptop cok eski bi model suan cihaz yanimda deyil tam bilmiyorum ama m.2 ssd yeri felan yok
1612196091
Dell marka laptop cok eski bi model suan cihaz yanimda deyil tam bilmiyorum ama m.2 ssd yeri felan yok
Selamün aleyküm yardiminiza ihtiyacım var size zahmet ddr3 eski bi anakart var laptop kendisi ssd yukseltmesi icin samsung evo ssd siparisi verdim ama iptal edebilirim simdi ben bu laptopa m.2 ssd takabilirmiyim takabilirsem nasil 3000 yazma okuma olanlardan almayi düşünüyorum ?
BEYLER HİC BİR SİTEDE EKRAN KARTI STOĞU YADA İSLEMCİ KALMAMİS SEBEBİ NEDİR İNCE HESAPDA VE İTOPYA BASTA OLMAK UZERE 7-8 EKRAN KARTİ VE İSLEMCİ HEPSİ YA EN DUSUK DUZEY YADA EN YÜKSEK FİYAT NEDEN ACABA ??
Beyler selamün aleyküm elimde asus 1650super 4 gb 128 bit var bide xfx amd readion rx570 8gb 256 bit var daha once konus actigimda 1650 super demistiniz ama ben anlamadim pek gercide rx 570 dahami performanli geldi bana yardimci olurmusunuz
Acikcasi islemci 3.4 ghz normal oc yapinca 3.8 ghz e yuseltiggim zaman voltaj ayari gerekiyormu
1603043999
1603044029
550 w sicaklik olcmedim ama cok cok isiniyor