Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Yardım i5 12400F soğutucu öneriniz

Bu sisteme göre bir soğutucu önerirseniz yeni 2K monitör aldım MSI 100R kasam var bütçe açıkcası kesin belli değil ama uçuk fiyatlar olmasın çok zorlamaya gerek duymuyorum bütçeyi
  2. BlueLabels

Yardım İşlemci yükte 90 derece ama yeni macun sürdüm?

Merhaba ve hoşgeldiniz 3 yıldır termal macununu değiştirmediğim bilgisayarın dün termal macunun değiştirdim. Değiştirmeden önce test yapmamıştım yakın zamanda o yüzden hatırlamıyorum ama aşşğı yukarı yine 70-80 dereceydi diye hatırlıyorum oyunlarda. Arctic MX-6 aldım teknobiyotikten sitesinden...
  3. BlueLabels

Çözüldü✓ Artic MX-6 Teknobiyotik orjinalliği

Merhaba herkese arkadaşımın tavisyesi üzerine Artics MX-6 almayı planlıyorum da https://www.teknobiyotik.com/review/product/list/id/36241/ burası nasıl orjinal muhabbeti filan varmış sanırım bir de vatandan vs önerdiğiniz birşeyler var mı? Yetişmezse haftasonuna diye oradan almayı planlıyorum 3...
  4. BlueLabels

Yardım Laptop ısınma sorunu gereksiz yere

Dostlar kaçtır bahsediyorum tamamen macunlar yenilendi daha bugün kendi elimle sıktım taşırmadım bir şey yok fanları dönüyor ilk sürdüğümde 30 dereceydi boşta sonradan artmaya başladı kendi kendine bir şeyler oluyor anlamıyorum ne yapabilirim ASUS K555 u modeli tamamen söküp temizledim...
  5. BlueLabels

Yardım Laptop %99 CPU ve %70 Bellek

Dostlar tekrardan merhaba laptop kullanılıyorum bu aralar iyice sapıtmaya başladı cpu başlıkta yazdığım gibi çok yüksek değerlere çıkıyor MSI Afterburner kurmaya çalıştım operada yok oldu resmen bilgisayar tıklıyorum indirmiyor 10 dakikadan fazla bekledim açtım kapattım bana mısın demiyor...
  6. BlueLabels

Cooler Master MasterLiquid ML240L V2

Bu modelde sanırım pompa sorunu varmış doğruluğunu bilen var mı ? Gaming gecesinde hazır almayı düşünüyorumda
Top Bottom