Arama sonuçları: *

1. BlueLabels

Razer Blackshark V2 PRO vs Hyperx Cloude Core

Sizce hangisi daha iyi razeri satın aldım ama emin değilim iade etmeyi planlıyorum 4.7k verdim hpyperXten memnunum ama kulaklarımı tam kapatmıyor emin olamıyorum bir türlü öneriniz nedir?
  2. BlueLabels

Hyperx Programı Kulaklık ve Mikrofonumu Görmüyor

Merhaba herkese beyler yeni bir kulaklık aldım HyperX Cloud Core Wireless bu hyperxin programı bunları görmüyor yardımcı olucak birileri çıkar mı acaba
  3. BlueLabels

Hyperx QuadCast almayı planlıyorum fikriniz nedir?

Dostlar uzun süredir bu mikrofonu istiyorum ama çok ara kaldım bir yandan garantili 2.el almayı planlıyorum geçenlerde itopya üstünde 1.1K ya düşmüştü ama param olmadığı için alamadım şuan 900 civarlarına garantili 2.elleri var sizce bu mikrofon alınır mı? Ben bir şey aldığımda beni uzun süre...
  4. BlueLabels

Yardım Razer Seiren X Alınır mı?

Dostlar selam aklımda uzun zamandır mikrofon almak var sizce bunu almak mantıklı mı? 2.el garantili şekilde satın almayı planlıyorum 500 civarlarında satıyorlar genelde 0 ı çok pahalı çünkü 500 civarında önerebileceğiniz farklı bir mikrofon varsa ona da bakabilirim. BM800 diyenler olacak onda...
  5. BlueLabels

Yardım Kulaklık Önerisi SS Arctis 7 / G553 / G633 Arada kaldım

Dostlar arkadaş kulaklık alıcak şunları kullanan bilen gören duyan var mı hangisi daha iyidir sizce ? SS Arctis 7 / G553 / G633...
  6. BlueLabels

Razer Kraken 7.1 V2 Pad/Kulaklık Süngeri nereden bulunur?

Dostlar merhaba bu ürünü kullanıyorum artık aşınmaya başladı ve yeni padler almak istiyorum mümkünse orjinal değilse de uygun fiyatlı padler arıyorum yardımcı olursanız çok sevinirim
Top Bottom