Arama sonuçları: *

1. Yavuz Sultan Selim

1TB SSD ÖNERİSİ - 2.400 ₺

@_Emir Bu SSD çok tutulmuş bunu alsam mı...
  2. Yavuz Sultan Selim

Kioxia Exceria mı?
  3. Yavuz Sultan Selim

1TB - 2.400 ₺ bütçe ile alınabilecek en iyi SSD hangisidir? B650M Anakartta Ryzen 7 7700 + RX7800XT ile kullanabilmek için
  4. Yavuz Sultan Selim

Cs skin almak için site mantıklı mı

Skin'in takas banına bağlı bir durum
  5. Yavuz Sultan Selim

Hayır istemez 1740032733 ByNoGame'den de çok alışveriş yapmışlığım var ama orada sıklıkla pahalı olur, sadece hızlıca nakite ihtiyacı olan adam ucuza koyar ve dakikasında satar.
  6. Yavuz Sultan Selim

Tabi ki de güvenli ve zaten bu siteden başka alacağım tek yer Skinport olur bu ikisinden şaşmam. Yani kafan rahat olsun
  7. Yavuz Sultan Selim

Çözüldü✓ Anakartın uyumlu RAM QVL listesini bulamadım

Ryzen 7 7700 alacağım
  8. Yavuz Sultan Selim

@MaliArican Merhaba, Memory by 9XXX - Memory by 8XXXG - Memory by 7XXX Bu üç ayrı başlığın ne olduğunu anlayamadım. Ayriyeten almak istediğim RAM LİNKİ
  9. Yavuz Sultan Selim

🔴STEAM ve CS KAPANABİLİR ! (Büyük Drama)

CS'me dokunanın kellesini alırım(!) Tek oynadığım oyun
  10. Yavuz Sultan Selim

Yardım SAHİBİNDEN DE İNSANLARI DOLANDIRAN FRİMA TEKRAR AD DEĞİŞTİRDİ DİKKATLİ OLUN

Sen de sağ ol bu ince duyarlılığını gösterip başkalarının aynı durumu yaşama ihtimalini düşürdüğün için.
  11. Yavuz Sultan Selim

Yardım SAHİBİNDEN DE İNSANLARI DOLANDIRAN FRİMA TEKRAR AD DEĞİŞTİRDİ DİKKATLİ OLUN

Sadece başlığı görür görmez direkt AERO BİLGİSAYAR firması mı acaba? diye sordum kendime ve dediğim gibi çıktı. Hep bi şüphe vardı içimde, bakıyorum istediğim ekran kartları sıfır jelatin havası verilerek ilanda uygun fiyatlı duruyor. Hiç bulaşmadım, sen bu duruma hukuki bir sürece taşıdın mı ne...
  12. Yavuz Sultan Selim

Bu satın alacağım anakartın hangi RAM marka ve modelleriyle uyumlu olduğunu gösteren bir kaynak bulamadım daha doğrusu QVL list denilen liste.
  13. Yavuz Sultan Selim

Logicool G PRO X SUPERLIGHT

Çakma marka çıktı sandım
  14. Yavuz Sultan Selim

🔸️Sizce @Abdullah Hacıgül bu içeriği düşünür mü? Tavsiye üzerine...

Ama yapabilen olmamış, çip çöp olan bir ekran kartını en fazla ne yapabilirsin?
  15. Yavuz Sultan Selim

Farkını koyabilecek biri gerek, onun için Abdullah'ın böyle bir işe girip bunu başarabilir mi diye merak ettim. O ekran kartları öyle çöp gibi bekleyemez illa bir işlem gerekmeli.
  16. Yavuz Sultan Selim

Dostlar merhaba, Sarı siteden ikinci el ekran kartı araştırdığımda 2 adet arızalı ve kullanılamayan Sapphire RX6900XT Nitro+ SE modele denk geldim fiyatı oldukça mâkul (hurdaya ayrılmış araba parası gibi) ama Abdullah Hacıgül, bunların ikisini veya birini alıp fazla ağır masraf...
Top Bottom