Arama sonuçları: *

1. F

R5 5600X soğutucu öneri

1 hafta olmadı yeni sistem aldım cyberpunk gibi oyunlarda işlemcim stok soğutucuyla 80-85 derecelerde geziyor, ben de yeni bir soğutucu almaya karar verdim. bütçem 400 ü aşmaz. önerilerinizi bekliyorum Anakart: rog B550FG
  2. F

Güçlenme Programı Önerisi

5 aydır spora gidiyorum.Başladığımda 5x5 programını 3.5 ay kullandım sonrasında deha karahanın ücretsiz powerlifting programını kullandım iyi kötü ilerledim. Programlar hakkında pek fazla bir bilgim yok, koçluk alacak param da yok. Güçlenme odaklı program önerisinde bulunacak arkadaşlar varsa...
  3. F

Kreatin önerir misiniz

HIQ al
  4. F

Di̇nledi̇ği̇m Müzi̇ği̇ Kaybetti̇m

Umudu kestim brolar, evdeki saat uzunlar ile hiç bir benzerliği yoktu ama çok iyidi :d iyi geceler hepinize
  5. F

Di̇nledi̇ği̇m Müzi̇ği̇ Kaybetti̇m

sözlerinin birinde” bu ışık ikimize fazla” diyordu, çok güzeldi bilen varsa yazsın. Evdeki Saat - Uzunlar değil
  6. F

Kreatin Fiyat Ucuzluğu

https://www.trendyol.com/proteinocean/creatine-150g-30-servis-p-39090855?boutiqueId=61&merchantId=213156 60TL ye 150gr kreatin ve proteinocean olması saçma geldi fikir danışmak istedim.
  7. F

Telefon İçin Kulaklık Önerisi

Sporda şarkı dinlemek amacıyla bluethooth kulaklık alıcam, terlediğimde sorun olmasın ve ses kalitesi güzel olsun yeterli. Silikonlu, silikonsuz farketmez. Bütçemi aşamam lütfen önerirken 400TL üstü önermeyin.
  8. F

Öneri HyperX Cloud II'yi İade Edeceğim

Sadece 7.1 kullanırken mi yaşıyorsun bu sorunu, pek anlayamadım.
  9. F

800TL Bütçe SSD Önerisi

Çok farklı SSD türleri var hangisini alsam daha iyi olur bilmediğimden yazıyorum. Anakartım Asus Prime B250M-A Bütçem 800TL
  10. Sapphire RX570

İzmir Sapphire RX570

Sapphire RX570 tek fan versiyonudur. Mining yapılmadı ilk sahibiyim, oyun için kullanıldı. Fiyatta pazarlık yoktur.
  11. F

PC Çok Gereksiz Kasıyor

Arkadaşlar bugün çok saçma bir şekilde 5 senedir kullanmakta olduğum bilgisayarım discord, opera gibi uygulamalarda takıldı.Format attım fakat bir tane Microsoft Edge sekmesinde aldığım değerlere bakın.Anlam veremiyorum yardımcı olursanız sevinirim iyi günler. Rx570 İ5-7500 1TB HDD
  12. F

RX570 Boşta Kullanım Artması

Ekran kartım boştayken kendi kendine bir süre %100 kullanılmaya başlıyor, anlam veremedim. AV uygulaması ile bilgisayarımı taradığımda da herhangi bir sonuç elde edemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.
  13. F

4000-5000 TL ARASI TELEFON

Samsung M51 nasıl acaba
  14. F

4000-5000 TL ARASI TELEFON

4000-5000TL arası telefonlar bakıyorum fakat telefon piyasasını anlamadığım için foruma yazmak istedim Oyun oynamak için almıyorum bu fiyat aralığındaki kamera açısından en iyi telefonları söyleyeyebilir misiniz Objektif bakış açısında bu konuyu yorumlarsanız çok sevinirim iyi günler :)
Top Bottom