Arama sonuçları: *

1. arda_akel1903

Valorant'da BAN yedi benim kardeş...

Anakart BAN olduğu nasıl anlaşılır? Windows 10 indiriyorum şimdi kardeşim için. Beleş Hack açtım diye de hava atıyordu. 😂
  2. arda_akel1903

GTA VC: Next Gen Edition Geliyor!

"I run this town now, me! Vercetti! Remember the name!!" - Ray Liotta Yanlış duymadınız! Definitive Edition saçmalığı sonrası, Revolution Team tarafından GERİ GELİYOR! O yüzden, koltuklariniza sıkı tutunun beyler, bayanlar. BENCE GERCEKTE OLMASI GEREKEN ASIL "Definitive Edition" sonunda...
  3. arda_akel1903

GTA 6: Beklenen An SONUNDA (Aralık'ta!!!) GELİYOOOOR!!

ARKADAŞLAR! ÖNCELİKLE SİZDEN DERİN BİR NEFES ALMANIZI İSTİYORUM Kİ, SONRASINDA NEFES ALMAYI UNUTUP DA, HABERİ GÖRÜNCE BAYILMAYIN!! ROCKSTAR BUGÜN SULARINDA SONUNDA BİR AÇIKLAMA YAPTI! AÇIKLAMA AYNEN ŞU ŞEKİLDE... (foto mu istedin canım? alta bak la altaaaa!!) :) :D Aralık ayı başlarında bir...
  4. arda_akel1903

SSD Değişirse oyun bilgileri sıfırlanır mı?

Eski GTA'ların (VC, SA, III) hiçbirini çalıştıramaz oldum. Unexpected Inception (galiba) uyarısı alıp duruyorum. Şimdi benim bu SSD'yi değiştirirsem bilgiler sıfırlanır mı yoksa yine hata almaya devam eder miyim? EDİT: Aklıma gelen her şeyi yaptım. - Yeni klasöre temiz vc yükleyip modu üstüne...
  5. arda_akel1903

Rainbow Six Siege Crackte Multiplayer oynanabilir mi?

Crackli indirmeyi planlıyorum ama multiplayer oluyor mu Tom Clancy Rainbow Six Siege de?
  6. arda_akel1903

Mortal Kombat da Yer Alacak Karakterler Açıklandı!!

7 GÜN ÖNCESİNDEN bir video buldum. Mortal Kombat 1 (12 nerede ?! 😂😂) Oyunda yer alacak isimler ŞU ANA kadar şöyle: Liu Kang, Scorpion, Sub-Zero, Smoke, Kung Lao, Johnny Cage, Kenshi, Mileena**, Kitana, Stryker, Sektor, Cyrax, Rain, Frost, Sonya, Kano, Jax ve Raiden! **(NİYE YA?! D'VORAH İKİ...
  7. arda_akel1903

Mortal Kombat 11'i Nasıl Oynayabilirim, XBOX/PS4 kolum yok?

MK 11 almak istiyorum da bilgisayarım için. Ama XBOX ya da PS4 kontrol kolu yok bende. Bir tane USB kablolu bağlanan eski tip ''ps2'' kollarından alsam algılar ve oynatır mı oyun yoksa illaki XBOB/PS4 kolu mu gerekiyor? Ve, hayır daha önce hiç klavyeden de oynamadım. Ben eski PS2 ve PS3...
  8. arda_akel1903

Ne yaparsam yapayım, GTA Vice City açılmıyor!

Arkadaşlar, nostalji olsun istedim, dedim eski GTA VC'yi yükleyeyim. Definitive Edition değil, tekrar söylüyorum, ESKİ VC. Neyse... Yüklendi, bir kaç mod ekledim (silent patch, fps ayarı falan optimize olsun diye). Yönetici olarak çalıştır dedim, DPI ayarını yaptım eski laptopta yaptığım gibi...
  9. arda_akel1903

Need For Speed Heat kendiliğinden kapanıyor, çözümü var mı?

Selamlar değerli arkadaşlarım, abilerim. Şimdi kısaca iza edeyim ne olduğunu: Need for Speed indirdim Repack halinde ve Pre-Installed (önceden kurulmuş) olarak. Açmaya çalışıyorum ama kendiliğinden bir kaç saniye sonra kapanıyor (sistemimin iyi olmasına rağmen: i5-12500H ve RTX 3060, 512GB -...
  10. arda_akel1903

The Sims 4 Full DLC'li ve Expension Pack'li Nereden İndirebilirim?

Nereye bakarsam bakayım ya GoFile ya da Turbobit (turbobitten tövbe, bir daha indirmem ınısını sıtiim!!) indirme seçeneği buluyorum ve saniyede 300 kb/sn indiriyor 60 mhps internetim olmasına rağmen. Torrent indirdim kaç tane full oyun indirden, pc kafeden falan ama hepsi donuyor, kaç dakika...
Top Bottom