Arama sonuçları: *

1. 04umut76

intel h61-h81 çipli anakart xeon işlemci

merhaba arkadaşlar ben çin'den x79 anakart alacaktım ancak şansım olmadığı için alamadım ve şimdi ise 30 euro sınırı olduğu için alamıyorum ve bu yüzden h61 h81 vb bir anakart ile intel xeon e5-26xx serisi işlemci kullanabileceğim bir anakart arıyorum
  2. 04umut76

Ddr3 Anakart Tavsiyesi

arkadaşlar en ucuz intel veya amd farketmez ddr3 anakart önerisi
  3. 04umut76

Çözüldü✓ szmz x79 se-plus anakart alınır mı

arkadaşlar bütçem 2500tl aliexpressten szmz x79 anakart alacağım yanında işlemci ve ram'i ile birlikte 2300tl ye mal olacak sizce alınır mı
  4. 04umut76

zsuz x79-vg2 anakart ile sistem toplama

arkadaşlar çinden vergi dahil 1700tl civarı anakart+işlemci+ram alınabiliyor sizce böyle bir sistem kurmak istiyorum lütfen alan kullanan yardımcı olabilir mi
  5. 04umut76

msi b450 mi asrock a520m mi

arkadaşlar 2.000tl bütçem var şimdi kullandığım b450 anakart 2. sistemi toplamayı düşünüyorum ve sistemimden çıkan ile 2. sistemi toplayacağım
  6. 04umut76

Çinden x79 anakart almayı düşünüyorum

arkadaşlar kısıtlı bir bütçem var vergi dahil 2.000tl çinden x79 anakart işlemci ve ram almayı düşünüyorum türkiyede bu fiyatlara ancak anakart alınabiliyor o yüzden ve bu sunucu sistemi ile bir de 110mbps internetim ile arkadaşlarım ile kullanarak sunucu açmayı düşünüyorum max 3 kişi olacağız...
  7. 04umut76

arkadaşlar isimsiz ankart alınır mı? bd35 anakart

arkadaşlar gittiğim yere götürmek için mini ıtx veya micro atx anakart almayı düşünüyorum sizce no name anakart alınır mı? veya alsam bir sorun yaşarmıyım
  8. 04umut76

Öneri arkadaşlar isimsiz çin marka anakart kullanılır mı

arkadaşlar görseldeki gibi bir anakart kullanan oldu mu ne gibi sorunlar yaşadı ben bu tip bir anakart alırsam ne gibi bir sorun yaşarım kullanan var mı acaba
  9. 04umut76

fujitsu d3041-a11 gs3 xeon işlemci için bios

merhaba arkadaşlar elimde fujitsu d3041 a11 gs 3 anakart mevcut buna nasıl xeon işlemci ile uyulu mikro kod bulabilirim ve xeon işlemci çalıştırabilirim.
  10. 04umut76

fujitsu d3041-a11 gs3 xeon bios nasıl yaparım

arkadaşlar elimdeki anakart bu fujitsu d3041-a11 gs3 bunu nasıl xeon uyumlu hale getirebilirim acaba bana yardımcı olurmusunuz modlu bios denildide ancak kesin bir sosya bulamadım bana yardım edermisiniz
  11. 04umut76

arkadaşlar xeon destekli anakart lazım acaba hangi anakartı alabilirim

arkadaşlar sadece anakart modeli ve revizyon yazmanız yeterli olacaktır.
Top Bottom