Arama sonuçları: *

1. Z

Valorant düşük fps sorunu

İ7 12700H RTX 3060 Bu ikili ile i5 12500h rtx 3050 den daha az fps alıyorum poligon da botlara spray atarken ara ara 200 lere 180 lere düşüyor 144 aldığım sürece sıkıntı yok fakat rekabetçi de bunny yaparken veya side'a girerken arada 130lara kadar düşüyor. Mux Switch açık yüksek performans...
  2. Z

Bios Advanced ayarları ne olmalı

Mux switch zaten açık kullanıyorum fakat biosta ilk girdiğimde nitro sense'de açık olmasına rağmen optimus switchde olduğunu gördüm optimusta kalsınmı yoksa biosuda dGPU'ya çekiyimmi? Bir de üstteki intel vtx ve vtd ne işe yarıyor açık mı olmalı?
  3. Z

7000RPM'da oyun oynanır mı?

Laptopu performans moduna çekince 140w'a çıkıyor fakat 7000rpmlara çıkıyor bi zararı olurmu?
  4. Z

Msi Afterburner power limit

Msi afterburner otomatik olarak power limiti çok yükseğe çekmiş buna dokunmalımıyım?
  5. Z

Çözüldü✓ i7-12700H RTX 3060 laptopta Valorant 180-250 FPS veriyor

i7-12700H. RTX 3060. Bu laptopla bu FPS değerlerini alıyorum fakat işin daha garibi oyun içi ayarları ne yaparsam yapayım aynı FPS değerleri var, her şey düşükte de aynı ultrada da aynı. Bu FPS normal mi? MUX Switch açık. CS:GO'da ise 700-1000 arası her şey yüksek.
  6. Z

Mux switch açınca Valorantta ekranın kenarları siyahlaşıyor

Acer Nitro 5 An515-58 modeline sahibim daha bugün aldım mux switchi açınca valorantta kenarda siyah boşluk oluşuyor çözünürlük özele gidiyor.
Top Bottom