Arama sonuçları: *

1. S

monitörümü değiştirmelimiyim?

Arkadaşlar elimde 144hz bi monitör var 1.5k-2k verip 240hz monitöre geçilmelimi az bi ghosting var ve kalın kasa olduğu icin kötü sistem gibi gözüküyor calışarak aldım ama memnun değilim pek oyuna dalınca hepsi güzel ama bi icime sinmedi gibi değiştirmeye gerek varmıdır? elimdeki monitörü verip...
  2. S

Elimdeki monitörü kaça satarım acaba?

144hz 24 inc acer kq241 monitör kaça satılır?
  3. S

PS5 İCİN 24 İNC 144 HZ vs 27 inc 75hz

bilgisayarım varken aldığım bi monitör var 24 inc 144hz bunu verip kutulu 27 inc 75hz monitör almalımıyım dostlar? takas teklifi geldi sizce mantıklı olurmu bunda hafif bi ghosting var onda yoktur lg marka diyor şuanki monitörüm:acer kq241 mi ne bi yardımcı olursanız sevinirim.
  4. S

Monitörüme duvara sabitlemeliyim?

Acer KG241Q marka monitörüm var ve Valorant gibi oyunlar oynamak icin duvara aparat almayı düşünüyorum. Monitörüm köeşeleri kalın versiyon bu yüzden iyi dururmu diye bir size sormak istedim böyle bir aparata gerek var mıdır? Ürünün linki:Genel Markalar PC Monitör Duvar Askısı...
  5. S

monitörümde ghosting varmıdır?

Arkadaşlar UFO testi yaptım lakin pek bir şey anlamadım fareyi döndürüyorum arkasında gölge gibi hareket ederek geldiğini hissediyorum bu normal mi mesela Google'da aşa yukarı hızlı kaydırınca gölgelerini görüyorum ghosting var mıdır? Bu olay cözülür mü? 1727036685 36 fps te baya kasıyor 72fps...
  6. S

bu monitör 2.el kaça gider?

https://www.amazon.com.tr/Acer-KG241Q-Pbiip-FreeSync-Teknolojili/dp/B07MG85X1M Linki bu beyler kaça gider sizce kaç yazmalıyım?
Top Bottom