Arama sonuçları: *

1. T

Ssd kutusu mu taşınabilir ssd mi

Dostlar selam. Laptopumda yer kalmadı artık bi haricen depolama birimi almak istiyorum oyunları falan indirmek için. Sizde m2 sdd ave kutusunu alıp takmak mı mantıklı yoksa taşınabilir ssd mi almak mantıklı. Kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilir mi? Ve de maliyet açısından hangisi daha...
  2. T

Oyunları taşınabilir HDD'ye indirip oynama

Selamlar, ben MSİ CYBORG 15 A12V bilgisayarını kullanıyorum (İ5 12450H,, 1TB SSD,, 4060,, 16GB RAM) fakat oyun oynamak için hafıza az gelmeye başladı ve laptopta tek ssd slotu var. şöyle düşünüyorum , taşınabilir 3 tb hdd alıp oyunları ona yükleyip oynasam (online da olacak offline da) herhangi...
  3. T

Ssd li laptop depolama artar mı

Ssd kullanan laptopun depolamasını arttirabilir miyim? Asus D509DJ (Teknosa) . Harddisk takınca garantiye girmiyor biliyorum. Mesela taşınabilir alsam ve oyunlari ona yüklesem. mesela steamdan cs goyu harddiske attim ve oynamak istedigimde harddiski pc ye takip oynayabilir miyim?
  4. T

Laptop hafıza arttırma

Arkadaslar merhaba ben bu laptopu siparis ettim yakinda gelecek. bir sorum vardı bu pcnin depolamasını arttırabilir miyim? arttiriliyor mu? Arttiliyorsa nasil arttırılacak yani ne takılır? Simdiden teşekkürler
  5. T

Sürücüleri En iyi duruma getir

Sürücüleri En iyi duruma getir yaptım c diskine . yaptığım zaman ne değişir misal? bir de uzun mu sürüyor şu an geçiş 7 : %8 yeniden konumlandırıldı diyor. Oyunlarda ani fps düşmesi yaşadığım için bunu yapmamı önerdiler. sizin fikirleriniz nelerdir bişey olur mu kaç saatte biter?
Top Bottom