Arama sonuçları: *

1. Uchiha sasuke

Opel Astra H kasa için Led ampul önerisi

Çok bilgim yok Astra H mercekli far yapısına sahip olduğunu biliyorum hangi Ledler uyumludur hangisi iyidir yardımcı olursanız çok sevinirim
  2. Uchiha sasuke

Ford Focus mk3.5 vs mk4

yol tutuş olarak sizce hangisi daha iyidir ve fiyat olarakta 2.el de birbirine çok yakın 1.5 dizel olarak bakıyorum daha yeni bir araç hem bu fiyat farkı aşşağı yukarı aynı düzgün mk3.5 neredeyse mk4 le aynı fiyatta sizce hangisi daha mantıklı
  3. Uchiha sasuke

Steelseries yetkili servise ürün gönderme

deneyimi olan varsa açıklayabilir mi ürünü amazondan aldım amazona girince şöyle bir destek ekranı giriyor girince de steelseries supporta atıyor ki ordan hiçbir şey yapılmıyor gördüğüm üzere ürünüm steelseries rival 3 scroll tuşu arızalı yukarı aşşağı gitmiyor yada çok az gidiyor ne yapmam...
  4. Uchiha sasuke

Forza 5 AMD sürücü sorunu

Hocam burada ki drop sorunu Forzada değil daha çok cs valo r6 gibi oyunlarda oluyor Forzayı gayet akıcı oynayabiliyorum 1725195269 Güncel kart olsun dedim eski kart alıcam sıkıntı çıkar kafasındaydım biraz ama uygun fiyata aldım hem garantisi var hem de yeni nesil diyerekten bunu tercih ettim...
  5. Uchiha sasuke

ayrıca eski kart dediğiniz kart 2021 ya da 22 de çıktı yani çokta eski değil ama driver olarak berbat olduğunu değiştirmiyor
  6. Uchiha sasuke

Evet haklısınız yüksek vram gerektiren bir oyun forza. Güncellemeden sonra FH5te ki hatayı dile getirdim ve fps oyunlarında çok fazla fps drop yiyorum yani onu anlatmak istedim
  7. Uchiha sasuke

Ryzen 5 1600 AF 1725193339 forza açmıyor mu dedim hocam yanlış anlamışsınız :D
  8. Uchiha sasuke

Nasıl açmıyor kankam be yapma gözünü seveyim gayette oynuyorum ne alaka açmaz 1725191508 fps drop olayı her zaman vardı hala daha var eski sürümlerde de var yenisinde de var malesef ona bir çözüm yok şuanlık
  9. Uchiha sasuke

evet arakdaşlar yeni driver güncellemesiyle böyle bir sorunla karşı karşıyayım bu buzdağının görünen kısmı görünmeyen kısmında ise şöyle bir sorun var sürekli bi fps drop yiyorum yani herhangi bir darboğaz konusu vs hiçbir şey yok ama sürekli fps drop fps oyunları oynarken özellikle oluyor...
  10. Uchiha sasuke

Xiaomi mi note 10 lite ekran çat diye gitti

telefon normal açıkken ekran bi anda gitti hiç bir sebebi yokken ve şuan açılmıyor neden böyle bir şey olabilir güç tuşu vs de çalışmıyor arkadaşlarıma arattım telefon çalmıyormuş
  11. Uchiha sasuke

Sistem nasıl olmuş ?

Kanka o dediğin illa olur adam beğenmediği 1 kere kullandığı kalitesiz ürünü için hepsini geneller o yüzden fazla takma biraz araştırman yeterli olcaktır forumlara bak sıkıntı yaşayanlara bak en önemlisi senin içine yatması çünkü bu sistemi sen kullanıcaksın adam değil ayrıca milletin onu alma...
  12. Uchiha sasuke

Volvo xc60 d4 geri vitese takınca kamera açılmıyor

Kamera açılmıyor derken arada açılıyor tuştan basınca açılıyor
  13. Uchiha sasuke

Volvo xc60 d4 geri vitese takınca kamera açılmıyor

Geri vitese takınca normalde kamera açılıyordu şuan açılmıyor Volvo xc60 d4 geri vitese takınca kamera açılmıyor
  14. Uchiha sasuke

🔥FSR 3.1 DUYURULDU, 40 YENİ OYUN 3000 Serisi Kullananlar Mutlu🔥

İyi güzel de abicim açıyorum fsr ultra kalite neyse artık görüntü çamur oluyor hadi onu geçtim yazılımı gerçekten rezalet adamlar gidip yazılımı düzeltse gerçekten daha güzel şeyler başarıcaklar ben uzun zamandır amd kullanıyorum çok üzülüyorum gerçekten pontansiyeli yüksek bir marka ama...
  15. Uchiha sasuke

Geçici ehliyetle ceza yenirse ehliyetin iptal edilmesi söz konusu mu?

Geçici ehliyet ile ceza yenirse ehliyetin iptal edilmesi gibi bir durum söz konusu mu? veya herhangi bir sorun yaşanır mı?
  16. Uchiha sasuke

Adrenalin Edition 24.1.1 sürümü sonrası fps yükselişi

super resolutionu açmamız gerekiyor mu bana görüntü modu uygun değil falan o tarz bir şey dedi 1706815014 dostum zaten amaç fpsin artması sen niye bu kadar tilt oldun kendi kendine allah ne verdiyse açıcak tabi adam fps yükseliyor mu asıl soru bu adam sana gidip afmf testi mi yapıcak bunlar...
  17. Uchiha sasuke

1.2m TL'ye Alınabilcek Araçlar (Dizel)

ben sürmedim daha önce hiç yani pek bilgim yok araç hakkında ondan sormak istedim sürsem zaten sormama gerek kalmazdı
  18. Uchiha sasuke

hocam dizel benzin lpg fark etmez dizel olcak mecbur 1706556597 hocalarım şimdi şöyle bir şey var araç çok yatıyor sanki videolarını izledim biraz kayma eğilimi var gibi yani hiç kullandınız mı nasıl hissettirdi size passat daha iyi viraj alıyor gibi ama
  19. Uchiha sasuke

F30 a pek olumlu bakmıyorum hocam
  20. Uchiha sasuke

Suv kullandım daha önce güzel his ama fark etmez güzel bi araç nasip olsunda suv yada sedan fark etmez 1706134543 hocam gönül ister benzin ama gittiği km ve şehir içi yakıttan illallah ettirir LPG derseniz benzinli araba alıyorsan benzinde kullanıcaksın (bence)
Top Bottom