Arama sonuçları: *

1. F

550 Tl Oyuncu Kulaklığı

Başlıkta okuduğunuz gibi 550tl ye kadar oyuncu kulaklıgı önerir misiniz? ses kasma özelliği yanı sıra bas ve yüksek ses istiyorum bjrde kulaklık titrerse cok iyi olur kisacası drop plus modelinden iyi olsun istiyorum
  2. F

Rampage freedom Oyuncu kulaklığı alınırmj

Drop Plus kullanıcısıydım sol kulak ışığı sönünce iade ettim bi tek bende olmuş sanırım, şimdi freedom modelini düşünüyorum 544tl drop plus ise 380tl drop plusta sevdiğim özellikler kalitesi ve yüksek basda titreme olayı oluyor efsane bir şey ben bu beklentilerimi freedom dan alabilirmiyim...
  3. F

Rampage Drop Plus Sol Işık Yanmama Sorunu

Evet arkadaşlar başlıktanda okuduğunuz gibi kulaklığı alalı 1.5 hafta falan oldu kulaklık hiçbir hasar şekilde hasar almadı sol kulağın rampage sebolündeki ışık söndü seste şuan bi sıkıntı yok basları 7.1i ses kalitesi aynı acaba bunun içinde sürücülerde sıkıntı olmuşmudur. Son olarak iade...
  4. F

Rampage Rm-k60 Drop Plus sipariş verdim, iyi mi yaptım?

Arkadaşlar çok kararsız kaldım sizce almalımıyım 4-5 tane yorumda mikrofon erken bozuluyor veya bozuk geliyor diye yazmışlar, sipariş verdim ama iptal edebilirim. Kullanan arkadaşlar memnunlarmı?
  5. F

Rampage Rm-k60 Drop Plus ve Paladin

rampage drop plus 7.1 mi rampage paladin 7.1 mi Drop plusın kullanıcı yorumlarında mikrofonda sıkıntılı geliyor ve 2 hafta içinde bozuluyor gibi mesajlar okudum bundan ötürü paladin aldım siparişi şuan iptal edebilirm aynı fiyata denk geliyor sizce iptal edip drop plus ı alabilirim 2si...
Top Bottom