Arama sonuçları: *

• Users: ghnn
  • Order by date
  1. G

İphone 8 plus mı redmi note 12 mi

konuya girdim aynısını yazacaktım ki siz yazmışsınız zaten
  2. G

🔥İndirim Nothing Phone 1 12.999 TL

ilk defa nothing phone övmeyen birisini görüyorum 😂 tabi bu trde yoksa redditte çok gömüyorlar
  3. G

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

2kden kasıt genelde 1440p hocam
  4. G

Yardım Cpu %80-70 lere cıkması

malwarebytes kur tarat
  5. G

1080p'de hikayeli oyun sarmıyor

ben bütün senaryoyu 720p televizyonda 30 fpsde bitirdim 😭😭
  6. G

🔥İndirim SAMSUNG GALAXY Tab s10+ 512GB 29.499TL

peki niye? batarya için pek fark eden bir şey değil ki? güç tasarrufunda 120hz ayarı olsa onu açardım. ayrıca anlaşılıyor notta başka sayfaya geçerken de kasıyor gibi duruyor 60hz ike 120hz aynı pili sunuyor s24u'da
  7. G

not alırken ben güç tasarrufu açıyorum not alırken 60hz çok farketmiyo ama arayüz kasıyo gibi oluyor bu sefer de
  8. G

işlemci dışında kötü cihaz. tablette render alacaksan mantıklı 😁
  9. G

Tab S9 Fe+ vs Tab S9 vs Tab S8 Ultra

aynı anda 2-3 uygulama kullanıyorsan kesinlikle s8 Ultra al. Büyük ekran o konuda gerçekten çok işe yarıyor
  10. G

Tab S9 Fe+ vs Tab S9 vs Tab S8 Ultra

bende s9u var ekran olarak s8udan farkı parlaklık s9uda daha fazla onun dışında ekran çözünürlüğü gayet yeterli. dizi izleyeceksen zaten hepsi max 1080p oluyor
  11. G

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

ben kargo ödemedim hatta kapıma ups kuryesi geldi aldı gitti
  12. G

Yanlış 5080 teslim edildi, ne yapabilirim?

yurtdışı iadesi gayet iyi benim bozuk kulaklığımı iade aldılar ama konudaki durumda muhtemelen iade edin deyip değişim istediğinde gazını alırlar
  13. G

Anakart İşlemci Pini Yamuldu

am5 hocam bu naptın
  14. G

hangi pine karşılık geliyor bilmem ama bunu elle düzeltmek kolay değil o kadarını biliyorum başka pine değmemesi en azından kısa devre olmayacağı anlamına gelir. düzeltmeyi düşünürsen de enerjiyi kes tamamen
  15. G

diğer pine dokunuyor mu
  16. G

Ömürlük anakart önerisi

12 yıldır z87-a'lı bilgisayar sıkıntısız çalışıyor hatta geçen yıl bizimkiler bozuldu sandılar içini bi açtım tabi 10 yıllık termal macundan eser kalmamış sürdüm geri taktım soğutucuyu hemen açıldı.
  17. G

❌İndirim Bitti! 🔥Sennheiser Momentum True Wireless 4 ANC 🔥4.999,00 TL🔥

ses kalitesi olarak nasıl hocam ben pcde iem kullanmaya başladım truthear hexa kullanıyorum. ben daha önce kulaklık kullanmamışım dedirtti bana
  18. G

Samsung A16 alınır mı?

ben daha hiç s serisi dışında kullanmadım. sorsan oyun da oynamıyorum
  19. G

bende s9u var yanımda laptop taşımayı bıraktım şuana kadar hiç kasma ısınma yapmadı 1740458236 benim arkadaşın macbookdan daha büyük boyutta bunu kullanacak adam masada kullanır zaten
  20. G

Samsung A16 alınır mı?

o serideki ve s20deki exynoslar alev topu :(
Top Bottom