Arama sonuçları: *

• Users: Etoow
  • Order by date
  1. E

İnceleme Huawei Matepad Air İnceleme!

arkadaslar matepad air cihazina sahibim ve kasma sorunlari yasiyorum konuma bakabilir misniz
  2. E

iphone 13 pro max mi iphone 14 mü

bende yurt disindayim , ikinci el 13 pro maxi 500 dolar civarina aldim ama sifirdan bir farki yok ve butun arkadaslarim 14 / 15 pro max kullandigi icin farklarini az cok biliyorum , bana kalirsa 13 pro max normal 14 den daha iyi fakat ekrani daha buyuk bildigin uzere . Ben tekrar telefon alacak...
  3. E

Ramazanda roaccutane kullanabilir miyim

kanka bende roaktan surecimde protein tozu ve pre workout takviyesi aldim fakat kan degerlerim surekli cok saglikliydi , benim surecim 7 ay surdu ve gectigimiz ramazan ilaci ihmal etmeden kullandim sadece saatleri arada 12 saat olacak sekilde degistirdim ve en az 3l suyu iftardan sahura kadar...
  4. E

Abur cubur yiyince kalp ağrır mı?

ben aralikli cheat mealda en fazla 1 paket cips yada 1 kulah dondurma yiyorum asiri asiri etki yapmio ama gene yapio fakat definasyondan sonra yazin asiri sekerli ve yagli beslenmeme ragmen alisinca bir sey olmuyor 1708100832 evet yedigin seyler sadece tetikleyici olabilr
  5. E

cheat meali biraz abartmissin kanka 200g seker bana kalirsa asiri cok , daha fazla sekerli beslenme bol su ic ve antrenman da yapma doktora gidene kadar
  6. E

Arkadaşlar ile oynabilecek zevkli oyun

palworld suanda cok populer oldu bende arkadas grubumla beraber gunde 2 saat kadar oynuyorum ayrica bu oyuna ek olarak phasmaphobia oyununa da bir bakin derim eger gerilim ve gizem oyunlarini seviyorsaniz
  7. E

kanka fazla seker her zaman zarar , bu kalp sorunu ciddi bir sey olabilir saglik aksatilmiaz bir doktora gorun derim fakat benim dusuncemle fazla seker yemedigin icin ufak bir etki yapmis olabilme ihtimali var bende definasyon bitirip seker veya asiri yagli seyler yiyince karnim agriyordu ve...
  8. E

Apple Pay Kullanabilecegim Akilli Saat Onerisi

turkiyede yasamiyorum fakat turkiyede nasil kapali daha once video gormustum hakkinda , bana yurtdisindan da onerebilir misiniz butcem tl ye cevirlmis haliyle 1500tl fakat yazin turkiyeden de alabilirim onerebilirseniz
  9. E

Apple Pay Kullanabilecegim Akilli Saat Onerisi

Merhaba arkadaslar yakin zamanda kendime bir akilli saat almayi dusunuyorum butyce 1500 tl yi gecmeyecek apple watch ultra benzeri ve apple pay kulanabilecegim akilli saat var midir
  10. E

Öneri 800-1000TL ARASI KULAK İÇİ KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

2.nesil biraz eskidi ama 3.nesilin de sorun cikarcagini sanmam ben kulagimdan dusmesin diye pro 2 aldim fakat gene dusuyor
  11. E

Öneri 800-1000TL ARASI KULAK İÇİ KABLOSUZ KULAKLIK ÖNERİSİ

sahsen bende bi kulakliga o kadar verilir mi diyordum fakat cidden verilirmis aklinizda bulunsun uzamsal ses ve gurultu engelleme cok ayri seviyede ama bu fiyat bandinda ben daha once jbl tws 200 kullandim gayet guzel hicbir sikintisi yok
  12. E

Minecraft Survival Oynayakcak 14-17 yas arası arkadaş aranır+-

gece saatleri agirlikli olmak uzere cogu zaman sizle oynamaya gelebilirim yas 16 DC : etoow
  13. E

1300 tl ye mouse önerisi

kargo elime carsamba gunu ulasacak
  14. E

1300 tl ye mouse önerisi

bende attack shark x3 aldim 1500tl ye geldi dun , bu fiyatta bende konu actim arastirma yaptim m800 pro ve x3 arasinda kaldim fakat goruntu ve bataryadan x3 tercih ettim
  15. E

1200TL MOUSE ONERISI

hocam aklim karismis yurt disinda satilmiyor yazacaktim ben yurt disindayim dedim ya
  16. E

1200TL MOUSE ONERISI

hocam turkiyede satilmiyor ki vgn vxe
  17. E

1200TL MOUSE ONERISI

maalesef hocam cikamam , baska ihtiyaclar da aliyorum suanda
  18. E

1200TL MOUSE ONERISI

canadada yasiyorum 65 70 cad butcem var ama mouselar burada biraz daha pahali
  19. E

1200TL MOUSE ONERISI

hocam yurtdisinda yasadigim icin bulamadim burda
  20. E

1200TL MOUSE ONERISI

satılmıyor burada hocam
Top Bottom