Arama sonuçları: *

1. cakaresul

Excel Hakkında Yardıma İhtiyacım var

Çözdüm. Tekrarlayan kodlarımın arasina baska kod karismayacak sekilde tarih siralamasi yapmak istiyordum. Tekrarlayan kodlarımın başlangıç tarihini, yeni bir sütun açıp o kodun hepsi için yapıştırdım. Bu şekilde oldu
  2. cakaresul

Yok maalesef, bu şekilde de olmadı. Birbirinden farklı 200den fazla kod var. Her farklı kod için ayri numaralandirma yaptım. Bu sefer tek farknkoda gore sıralaması oldu..
  3. cakaresul

Öncelikle güzel detaylı anlatım için çok teşekkürler fakat satir kisminda once tarihi eklersem düzen daha da kötü oluyor. Her kodumun temsil ettiği bir seri adı var, ve önce tarihi koyarsam kodlar karışıyor ve ayni zamanda seri sırası da karışıyor. Daha detaylı anlatmam gerekirse eğer Sizin...
  4. cakaresul

Arkadaşlar merhaba, Çalıştığım işe bağlı olarak kontrol yapabileceğim bir pivot table hazırlamak istiyorum. Eke eklediğim görseldeki veriyi önce tarih sırasına göre sonrasında kod (A dan z ye) olarak istiyorum. Kodlarımın hepsinin alt alta olmasini, araya başka kod girmesini istemiyorum Kodların...
  5. cakaresul

Çözüldü✓ PSU değiştirdim ekrana görüntü gelmiyor

😂😂 aleyküm selam reis. Valla yaşayan bilir şu saçma uğraşı, senin adına çok ssevindim. İşine yaramış ne mutlu bana ❤️❤️
  6. cakaresul

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Honda Civic Skoda superb (uğraştırır bu paraya, denk gelirse bulabilirsin) Skoda octavia Chery omoda 5 (Bu tartışılır, iyice araştır arabayı almak istersen al. Benim param olsa alıp denerdim deneyen arkadaşlarım memnun) Renault Megane 4 (Çok ön yargılıydım, bu aralar hoşuma gidiyor) Volkswagen...
  7. cakaresul

İlk defa araba alacak birisine öneriler

Öncelikle hayırlı olsun, kazasız belasız bir hayat dilerim. 0 almanı tavsiye etmem, en nihayetinde biraz trafikte pişmen gerektiğini düşünüyorum. 0'a yakın kalite görünüş ve performans olarak güzel arabalar var bu paraya. Önceliklerin neler? kendine ait park alanın var mı? veya park sıkıntı mı...
  8. cakaresul

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Teşekkür ederim, yazılım odaklı daha iyi diye düşünüyordum ama değilmiş anladığım kadarıyla
  9. cakaresul

🔥İndirim Razer İndirimleri - Ekipmanlar ve Bilgisayar Parçaları

Daha sabah PC Kolikten HS 80 Max almıştım 6000 TL'ye. Sizce 4000 TL 'ye razer v2 alıp onu iade etmeli miyim? arada kaldım.
  10. cakaresul

Beast E-spor cam mouse pad nasıldır

Aynen, markadan ziyade genel cam pedlerde olan bir durum. Şahsen binara hevesim vardi benimde ama artık önermiyorum.
  11. cakaresul

Beast E-spor cam mouse pad nasıldır

Kullanan bir arkadaşım vardı, iade etti. Sebebi olarakta tozlanmasını söyledi. 2-3 saatte bir silmek gerekiyormuş. Tozlandığında sensör sapıtabiliyormuş.
  12. cakaresul

6 bin TL civarı Wireless kulaklık önerisi

Bende bu bütçede arıyorum, şu ana kadar en mantıklı Corsair HS 80 gibi. Bi sende bak derim.
  13. cakaresul

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Çok teşekkür ederim, rahatsız edecek düzeye gelirse değiştirebilirim o zaman. Şu an için ölü piksel hariç hiçbir problem yok. Meraktan soruyorum sen olsan ne yapardın hocamız?
  14. cakaresul

Rehber 7000-12000TL, 2K 144-180Hz monitör tercih rehberi (+240Hz mini rehber eklendi!)

Hocam öncelikle eline emeğine sağlık. Çok açıklayıcı olmuş, uğraşın için teşekkürler. Baştan sona konuyu okuduktan sonra 4-5 gün önce sipariş verdiğim Lenovo R27QE'nin (7500TL) daha mantıklı olduğuna kanaat getirdim. Şu an bütün fiyatlar uçmuş, R27QE dahil. Yalnız benim monitörde de beklediğim...
  15. cakaresul

🔥İndirim XDrive Tufan Profesyonel Oyuncu Koltuğu 6.599 TL

yakın zamanda hawk future black aldım, 11k. Henüz urun gelmedi. Hangisi daha iyidir? Eğer x drive derseniz iade edebilirim. Yada farka değer mi? Kiloyu 55-65 aralığında düşünebilirsiniz. Haftanın 3 gunu evden çalışan birisiyim.
  16. cakaresul

AOC'nin bu monitörü nasıl?

Bende almayi düşünüyordum 7500e lenovo 180hz 27' 2k aldim. Simdi gorunce bi kararsiz kaldim
  17. cakaresul

20.000 - 23.000 TL Bütçe Gaming PC Tavsiyesi

Arkadaşlar merhaba, arkadaşım bu bütçede bilgisayar almak istiyor. Sadece kasa olarak bu bütçeye hangi sistemleri önerirsiniz? Itopya indirimini bekleyelim mi yoksa şu an vatanda falan güzel sistem var mı? Ekran kartı olarak nvidia düşünürseniz harika olur. Şimdiden teşekkürler.
  18. cakaresul

Yardım Monitör Bozuldu Çözümü Var mı?

Dün gece bilgisayarda gayet normal oyun oynuyordum. Telefona bakarken ekranin bu hale geldiğini gördüm. Kesinlikle hiçbir darbe vs gelmedi ekrana. Gigabayte G24F2. Hdmi veya güç kablosunda herhangi bir problem yok tamamen değiştirerek defalarca denedim. Hdmi takili değilken, monitor kendi...
  19. cakaresul

Öneri 650.000TL Bütçe Araba Önerisi

Malum fiyatlar artacak gibi, çok geç olmadan araba almayı düşünüyorum. Bu konuda yardımlarınızı rica ederim. Önerilere açığım. Kriter olarak; Max 150.000-160.000km Onemli bolgelerde işlem olmayan Minimum 2014 model (kredi için) Mümkünse az yakan Görünüş olarak hoş duran. Aklımda ki arabalar...
  20. cakaresul

Bu toplama pc alınır mı? Daha iyi önerisi olan var mı?

Hocam bilgilendirme icin tesekkur ederim, peki ekran kartini bu butcede ti yapabilir miyiz?
Top Bottom