Arama sonuçları: *

1. LaZz61

❌İndirim Bitti! RTX 5090 Gainward 124.999 TL peşin fiyatına 3 taksit

5070ti fiyatlarını gören kim pişman olmadı ki :)
  2. LaZz61

❌İndirim Bitti! RTX 5090 Gainward 124.999 TL peşin fiyatına 3 taksit

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5080-gaming-solid-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html Hala bitmemiş bu iyiye mi işaret :)
  3. LaZz61

Yardım Amazon değişim ürünü farklı yolladı.

Tekrar iade hemen mağdur etmez :) stoklarda varsa.
  4. LaZz61

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

https://www.vatanbilgisayar.com/zotac-geforce-rtx-5080-gaming-solid-oc-16gb-gddr7-256bit-dlss-4-ekran-karti.html
  5. LaZz61

Yardım HANGİ PSU ALMALIYIM? Thermaltake vs asus rog

Ben TR de 10 yıl garantiye güvenmiyorum firmalar çok dümenci :D Amazon u hariç tutuyorum :) 1740667810 Bu seriyi hangi firma üretiyordu hocam cwt mi FSp mi
  6. LaZz61

🔥İndirim Vatan-Seçili Bilgisayar Parçalarında %15 İndirim 26 Şubat -2 Mart

Yok ramler kargo aşamasında hala dün aldım sorsan 1740659751 Bende merak ediyorum. Asuslarda mesela ekran kartı giriş slotuna zarar veriyor muhabbeti var tomohawkda ne sorunlar var işlemci yakma harici soketinde hatalı üretim felan muhabbetleri dönmüştü sorun devam ediyor mu sanmam yeni...
  7. LaZz61

CW varmı ekran kartında :) Asusla Cw konusunda çok sorun yaşadım da :P
  8. LaZz61

Belki sitedeki yeni güncelidir. Senin alacağın eski sürümdür olabilir. güç beslemesiyle alakalı durumlar teknolojiler fazla bende bilmiyorum ama ha atx 3.0 hat 3.1 kafana göre tamamen bütçe meselesi.
  9. LaZz61

Evet ben fan acık kullanıyorum sessiz ve 12v 5v değerlerini stabil 3 4 saat test etmeme rağmen vermeye devam ediyor. Gayet güzel ürün. Thermaltake de ürettiği model varmıdır bilmiyorum.
  10. LaZz61

Tepe modellerini evet seasonic üretiyor. Hayır en iyisi diyemeyiz en pahalısı diyebiliriz. Cünki Msi ın psu bakıyorsun CWT üretmiş mesela daha iyi segment olabiliyor. Eski evgalar mesela superflovr diye bir marka üretiyordu Hepsinin üst seviye ve alt seviye üretimleri var bunları daha ince...
  11. LaZz61

Yani yeni alacaksın almışken atx3.1 olsun plat olsun ister adam . Lakin beyaz psu lar sıkıntılı ülkemizde bulduğunu almak gerekli harici bulunması zor oluyor. Bütçeni aşmıyorsa rog u al geç plat psu zorlar dersen thermaltake ikisi de üzmez insanı sonuçta beyazlığına bakıp alman gerekiyor :)
  12. LaZz61

CWT FSP Seasonic Superflover highpower bunlar psu üreten firmalar işte hepsinin de üst seviye alt seviye ürettiği msi asus gibi markalara psu üretiyorlar. Ayrıca kendi markaları olarak ürettiği psular da da var çoğunun. Ben fsp kullanıyorum bütçem ona yetmişti. Param olsa seasonic alırdım asus...
  13. LaZz61

Thermaltake atx3.1 Rog atx 3.0 seasonic üretiyordu sanırım onun kalitesine çoğu psu gelmez de. Arada da 2 katı fiyat farkı var :) Ayrıca bu modeli CWT veya FSP de üretiyor olabilir araştırman lazım yeni psu bulamazsın da. CWT Yada FSP WS Seasonic olarak bak olaya öyle al :)
  14. LaZz61

Öneri B850 İade edip x870e alınmalımı.

Hiç bilmiyorumki b850-f b850-e baktım ikisi de 20faz gözüküyordu ucuz olan f modelini aldım. Ama msi a hiç bakmadım açıkcası :) Bak carbon 21 faz edge ti 17 fazmış. 20 faz karttan 17 faz a geçilmez herhalde zaten beyaz :)
  15. LaZz61

Kasko-Trafik Desteği

Kaskoya taksit var sigortaya yok birde güzeli o :D 1740646218 Aha arada reklam atanı uçurdular :D
  16. LaZz61

❌İndirim Bitti! Ryzen 7 7800X3D BOX 11.898₺

Tüh kaçırdık :P
  17. LaZz61

Aynen öyle can sıkıntısından
  18. LaZz61

Evet macera aramamaya karar verdim. Carbon modeli olsa düşünürdüm.
  19. LaZz61

7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

Umarım stoklar gelir güzel kampanya indirim ws TAksit bile kafi beni teşvik etmeye :) Kartsızlıkdan kafayı yemek üzereyim. Peki hocam bu imzamdaki ramleri değiştirmek zorundayım ürünlerde kusurlar var fiziki. Yeni ram olarak cl28 6000 mhz ram mi cl38 8000 mhz ram mi önerirsin.
  20. LaZz61

7500F + RTX 5070 Ti 16 GB Deneyimim

4k da kafi dedirtir mi kart bütçeyi 5080 e zorlamak gerekir mi sence :)
Top Bottom