Arama sonuçları: *

1. T

Yardım Arctic liquid freezer ii 420 lian li lancool 3 e montaj

Öyle yapacağım , zaten lian 3 te ki egsoz non rgb sanırım ? Benim eski 205 mesh te egsoz argb 120 lik en kötü onu sokarım oraya diye düşünüyorum 😂
  2. T

Hocam çok teşekkür ederim kasadan memnunsunuz bende kasayı çok beğendim lian markası hep hoşuma gitmiştir. Aio olarakta bu artic çok hoşuma gitti hemde 420 lik olması 14700 k yı buz gibi tutacaktır diye düşünüyorum. İlginizden ötürü çok teşekkür ederim
  3. T

teşekkür ederim. Keşke şuan kullandığım kasama sıvı soğutma sığmış olsaydı kasa değiştirmek zorunda kalmasaydım :) lian liden çok memnunum. bir üst modeline geçeceğim için heyecanlıyım bile diyebilirim. sadece sıvı soğutmadan çok tereddütlüydüm. sizde memnun olduğunuzu söylüyorsunuz. çok...
  4. T

hocam anakartım b650 mp ramlar ise xpg lancer var kullanan arkadaşlarda gördüm boyurt olarak bir sıkıntı yaşamamışlar. lakin sadece Arctic Liquid Freezer III kasaya sıfıra sıfır sığıyormuş montajında biraz zorlanılıyormuş ondan dolayı bilgi almak istedim kasaya tam uyuyor mu diye . zaten 2 ile...
  5. T

hocam konuyu hoplatıyorum belki ama , bende i7 14700k işlemciye geçiş yapacağım. Kasa arayışındayım güzel bir sıvı soğutma için. Sıvı soğutmada tek takıntım cpu üstündeki bloğunda sıcaklık göstergesiydi lakin bu akşam karşıma lian li 3 çıkınca kasayı çok beğendim. bir önceki kasam da lian li...
  6. T

İ7 14700K için sıvı soğutucu ve kasa önerisi

Arkadaşlar merhaba, i5 14400f işlemciden i7 14700k ya geçiş yapacağım. Ekran kartım RTX 4070TiS Şuan mevcut kullandığım kasam : Lian li lancool 205 mesh 360 MM sıvı soğutucu sığmıyor üst kısma. Ve bu işlemciyi soğutmakta zor diyorlar biliyorsunuz. Sizlerden ricam 14700 k için güzel bir...
Top Bottom