Arama sonuçları: *

1. O

5k ya kadar oyuncu koltuğu

Arkadaşın aldığı koltuğun aynısını aldım bende koçtaştan. Fiyat biraz artmış ama bence değer.
  2. O

Cpu Sıcaklığı Boşta iken 40 derece oluyor

Dostum değerler normal bence bende de r5 5600(stok fan) var şuan sadece forumda gezerken 50 derece. Kasada Asus gt 301
  3. O

Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 Kullanan ve ya kullanmış olan var mı ?

Arkadaşlar Selam. https://www.grosbill.com/ventilateur-cpu/be-quiet!/33413.aspx#toutes-caracteristiques-principales Be Quiet DARK ROCK PRO 4 BK022 ürününü aldım yurtdışından. İşlemcim ryzen 5 5600 (stok fan). Performansı nasıldır ? İlerde işlemci upgrade yaparsam da kullanabilir miyim?
  4. O

🔥İndirim 🔥 Kingston Nv2 2 TB M.2 SSD 2232 TL 🔥

Daha yeni sipariş verdiğim 1TB versiyonu bugün elime geldi. 1260 tl ye aldım. Bu da çok iyi fiyat.
  5. O

Masaüstü Düzeniniz ve Arka Planlarınız Nasıl?

Çalışırken alışkanlık oldu bozarsam çok bocalarım çalışmalarda. İşler rahatlarsa deneyebilirim dediğini.
  6. O

Masaüstü Düzeniniz ve Arka Planlarınız Nasıl?

Duvar kağıdı koydum mu pc yavaşlıyormuş gibi hissediyorum. Bende durum bu :)
  7. O

Rainbow six siege crash vermeden oyundan atıyor

Aynısını geçen sene bende yaşadım. Ranked maçlarda 2.maça geçtimi ya maça girmiyordu yada maçın içinde atıyordu bu şekilde. Sildim tekrar yükledim yine aynı. Sinirlenip silmiştim. Geçenlerde indirdim tekrar sorunsuz çalışıyor. Ubisoft oyunları hep sıkıntılı. İşlemci odaklı bir sıkıntı diye...
  8. O

Hazır sistem satın aldım yardım edermisiniz

Apu sistemler bile kaldırıyor o oyunları. 6500xt ekran kartı hayli hayli yeter. Hayırlı olsun.
  9. O

Blade-5600 Sistemi sipariş verdim. Yorumlarınızı bekliyorum.

Yazdıklarımı okumamışsın sanırım. Ben en ucuz 3060ti sistem topladım diye bir iddiada bulunmadım.
  10. O

Parça bakımından iyi bir sistem olunca malesef maliyetli oluyor. Kasayı vento psu yu fsp alıp ekran kartını galax filan alıp çok ucuza da kapatabilirdim ancak parçalar kafamı rahat ettirsin istedim. Fiyat odaklı düşünürsek evet haklısın pahalı.
  11. O

Deneyimleyip konu açar aktarırım sizlere burayı alıntılayıp :).
  12. O

Teşekkür ederim. 1674397692 Şuan birikimimi bitirdim hatta destek aldım. Şuan zor. Umarım sorun yaşatmaz :).
  13. O

Yaz aylarına kadar sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Yaz aylarında bi kule tipi alırım sanırım. Teşekkürler.
  14. O

Aylardır bekleme sebebim bu fiyatlardı zaten. Belki kampanya olur yada sistem fırsatı olur diye bekledim. Gelen sistemlerinde ekran kartı iyi diyorum anakart kötü oluyor. Anakart iyi diyorum Psu kötü oluyor. İçime sinen olmadı son aylarda. Bende maliyetli ama içime sinen bir sistem topladım sonunda.
  15. O

Herkese selamlar. Aylardır bir sistem almak için bekliyordum ama nasip olmamıştı. Yıllardır Asus marka laptop kullanıcısıyım ve çok beğeniyorum. O yüzden bu sistemin parçalarını mümkün oldukça Asus yapmak istedim. Aslında bütçem 18k idi. Biraz destek alarak sistemi 20kya topladım. Aranızdan bu...
  16. O

gaming.gen.tr güvenli midir?

İtopya önceden hesaplıydı son 1 yıldır adını duyurdu diye sanırım artık eskisi gibi piyasanın en hesaplısı değil. 1 haftadır Asus markalı bir hazır sistem arıyorum ve gaming gen şuana kadar en ucuzu. itopyadan daha önce ssd ve klavye almıştım sorun yaşamadım. Umarım gaming gen'den de sorun yaşamam.
  17. O

FSP PERFORMANCE 550 80+ güç kaynagı mı yoksa POWERBOOST FURY 650W 80+ mı

Bende bilgisayar alacağım psu hakkında bilgim hiç yok o yüzden sizin gibi kullanıcı arkadaşlardan bilgi alıyorum. Teşekkür ederim.
  18. O

FSP PERFORMANCE 550 80+ güç kaynagı mı yoksa POWERBOOST FURY 650W 80+ mı

Memnuniyetsizlik sebebiniz nedir?
  19. O

MANTIS-3060Ti / AMD Ryzen 5 5600 lı bu sistem nasıl

Bende 1 haftadır bakınıyorum etrafa. 3060ti ve 3070lere. Asus marka full alırsam 20k üzeri cıkıyor fiyat ve en uygunu şuan gaming.gen'de. Mantis kasasını begendim ama anakartı b450. b550 olsa direk sipariş edicem.
Top Bottom