Arama sonuçları: *

1. B

İncehesaptan aldığım hazır gaming kasa belli süre sonra kapanıyor

benim alacağım yer pazarama 950 tl ama 125 tl indirim var 825 liraya geliyo bide 12 taksit imkanı var fazla bi faiz almıyo 10 taksitte 825 tlde 970 lira filan alıyo 1726941430 bide alacağım tüm ürünlerde fiyatlara bakarak aldığım için akakçeden fiyat karşılaştırmasıyla yaptım ama amazonda...
  2. B

aslında incehesap bi adet aargb fan yollayacak ücretsiz müşteri memnuniyeti açısından ücretsiz yollayalım argb fan dedi kargoya vermişler bugün ancak ben ekstra üst ve altlarada fan almayı düşünüyorum hem performan hem görsellik açısından alsammı almasammı düşünüyorum bu modeli 1726937047 birde...
  3. B

yaptım onu hallettim umarım olur 1726936095 yok ondeki argb şerit led onu anladım sadece ışık var led şeklindede arkadaki sadece ledler önde olduğu için yanmıyor doğrumu kaptan
  4. B

incehesapta cuma gaming gecesi indiriyle almıştım hatta özelleştirdim kasayı farklı bi kasa vardı fark verip bunu aldım çok fazla seçenek yoktu kasada aslında 1726935908 helal olsun sana ben baktım bulamadım bu kasayı sen buldun aynısını eywallah :D peki arkadaki egzos fanda led ışık yok sadece...
  5. B

güç ayarlarında bilgisayar kapat ve bilgisayarı uyku moduna geçiri iptal ettim eğer ondada düzelmezse sizin dediğinizi uygulucam
  6. B

https://www.incehesap.com/gamepower-aura-4-120mm-siyah-fan-a-rgb-serit-led-550w-80-bronze-power-supply-gaming-kasa-fiyati-72765/?utm-source=search-bar aldığım kasa bu model orda argb şerit led yazıyor 4 adet öndekiler yanıyor arkadaki egzos fan yanmıyor
  7. B

anladım ohalde okadarda önemli değil almam daha iyi performan yapsın hemde görsel olarak güzel durur ışıklandırmayla diye alıcaktım aslında 1726935212 ne için o ayarı yapmam gerekli
  8. B

alacağım model nasıl peki sizce iyi mi? parasına göre ve bu 120mm modeller üstelere sıkıntı olmaz vidalamada değilmi uyumlu olur yani demi
  9. B

almak istediğim model bu 4 lü ve çoklayıcıda var içince
  10. B

peki onu bir soruyum tekrar incehesapa peki ayrıyeten 4 fan daha alsam 2 kasanın üst tarafına 2 alt tarafına sıkıntı olurmu almak istediğim modelide hemen atıyım
  11. B

fan kablosu 3 pinli ancak takılı olduğu yerde 4 pin var 1 pin boşta
  12. B

çekip atıyım hemen sys fan1 yazıyor bağlı olduğu yer
  13. B

attığım fotoğraflar ayrıntılı çektim yanlışmı çekmişim
  14. B

orayada yazdım defalarca ancak adam akıllı bi dönüş yapmıyorlar çözüm sunmuyorlar
  15. B

1726933695 bilgisayardan fazla anlamıyorum ondan fazla bi bilgim yok
  16. B

arka ve ön tarafın fotoğrafları
  17. B

argb şerit yazıyor benim aldığım kasada
  18. B

bi sn fotoğraf atıyım arka tarafın 1726932911 https://www.incehesap.com/gamepower-aura-4-120mm-siyah-fan-a-rgb-serit-led-550w-80-bronze-power-supply-gaming-kasa-fiyati-72765/?utm-source=search-bar#ozellikler benim kasa bu özelleştirmiştim bunu aldım
  19. B

ana ssd slotu dolu ikinci slot yok ssd takacak böyle pcı soketi var çevirici adabtör alsam pcı çevirici ssd yi bu şekilde kullanabilirmiyim herhangi problem olurmu
Top Bottom