Planlamam 1080P desteklese de ben hiç bir türlü 1080P izleyemiyorum.
Hesap ayarlarından en yüksek kaliteye alsam da sürekli olarak 720p de çalıştırıyor.
Çözümü nedir bilen var mı? (edge kullanıyorum opera gx de de denedim aynısı)
Normalde PCSX2 kullanıyordum ama God Of War da çok kasıyor. Daha stabil, daha iyi performansı olan başka bir alternatif emülatör var mı?
Sistemim: r5 3400g, 8+8 3333Mhz ram
Önce Action denedim aslında ilk indirdiğim zaman çekiyordu ve bir anda artık oyun modunda çekmemeye başladı normalde OBS kullanıyordum ama FPS yönünde pek tatmin edici olmadığından Action denemeye karar verdim. OBS'e tekrar döneyim dedim ama OBS'de Oyun Yakalama ile sadece siyah ekran oluyor...
Donanım İvmesi açık olduğu zaman video arada sırada sanki internet gitmiş gibi yükleniyor gibi oluyor kapatmakta istemiyorum videoları 60 FPS izlemek istememden dolayı. Ne yapabilirim?
Tarayıcı: Brave
İşlemci: r5 3400g
Ekran Kartı: Vega 11
Ram: 2x8 3333MHz
Normalde olması gereken.
Render'dan sonra:
Render ayarlarım:
Düzelmesi için ne yapmam lazım? Gerçekten çok kötü duruyor videoda. Yardımlarınızı bekliyorum.
şu şekilde sürekli hata alıyorum internetten bu dll'yi indirip SYSTEM32'ye bile attım halen çözülmedi yardımlarınızı bekliyorum.
1596901824
AMD driver'ini tekrar kurarak sorunu çözdüm.
Selamlar, adobe premiere pro cc'ye başlamak istiyorum ama minimum sistem gereksinimlerini gördümde benimki yetmiyor gibi gözüküyor. 6gb ram, i5 3230m ile kullanabilirmiyim bu programı?
Adobe Premiere Pro CC 2020 v14.1.0.100
Selamlar, arka planda sürekli olarak çalışan disk ,cpu, ram yiyen Windows'un kendi Antivirüs programı olan Windows Defender'i kapatmanızı sağlayan bu çözüm yolunu göstereceğim umarım işinizi görür. Kapatmanızı önermiyorum ama sizin kararınız.