Arama sonuçları: *

1. Peganeo

Yardım Download hızımda bir gariplik var

Bu problemi bir türlü çözemedim sebebi ney neyden kaynaklanıyor anlam veremiyorum. 35/3 internetim var ve download hızlarım aşırı değişken oluyor (wifidendir demeyin diğer cihazlar içinde aynı oluyor) normalde sabit 28-29 mbps alırken ara sıra 16mbps altına düşüyor 3 mbps üstü görmüyor modem aç...
  2. Peganeo

Wi-Fi düşük download

İnternet paketim 35 download 3 upload sunuyor fakat Wi-Fi üzerinden Download hızım çok düşük ve bir tane usb adaptörü ile bağlantı kuramıyorum. 3-4 Gün öncesinde sorun yoktu 4k video bile izleyebiliyordum bir anda Wi-Fi Download hızım düştü modemim bir oda uzağımda kablo ile bağlama şansım yok...
  3. Peganeo

Wi-Fi geçerli bir IP yapılandırmasına sahip değil hatası

Bu hatayı almaktayım. Ağ ve Paylaşım Merkezinden IPv4 ayarıda yaptım işe yaramıyor lütfen yardım edin bazen bağlansada internet çok yavaş oluyor.
  4. Peganeo

Millenicom hakkında yardıma ihtiyacım var

Buna ne başlık yazsabilirim diye düşündüm fakat ortaya çıkmadı işte.. aldırış etmeyin başlığı. Millenicom beni aradı neler yapmam gerektiğini falan söyledi ama kullanıcı adı 877 gibi bi şeyler dedi aklımda kalmadı. XDSL numarasını almam gerekiyormuş bunu anladım fakat emin olmak için buraya...
  5. Peganeo

Wifi ye bağlanamıyorum

Selamlar, dün akşam sularında bilgisayarım interneti çok düşük gösteriyordu ve oyuna girdiğim an 5000ms çıkıyordu bilgisayarı kapatım ve yattım sabah bilgisayarı açtım wifiye bağlanıyor sonra bağlantıyı kesiyor sonra bu ağ eski güvenlik kullanıyor dedi şimdide bağlanıyor diyip Bu Ağa...
  6. Peganeo

İnternetimin yavaşlatılması

Selamlar, İnternetim Turkcell Superonline kullandığım paket 16 mbps'ye kadar internet sağlaması gerek ama ben 9.30 alıyorum. Eskiden 15 falan alıyordum. Büyük ihtimal internetim bir şekilde yavaşlatılmış, sizce ne yapmam gerek?
Top Bottom