Arama sonuçları: *

1. vladvlad

Whitelist fivem server

hocam whitelist sunucularda 18 yas siniri var diye biliyorum. daha dogrusu benim oynadiklarim oyle
  2. vladvlad

Ryzen 5 7500f + Asus dual rtx 4060 oc sistem 32.7000 tl alınır mı?

kasayi vento ile degisirseniz gayet iyi olur. benim size attigim linkte kasa vento olarak secili.
  3. vladvlad

Ryzen 5 7500f + Asus dual rtx 4060 oc sistem 32.7000 tl alınır mı?

https://www.incehesap.com/red-devil-tavsiye-sistem-fiyati-43009/?hsu=2481,1105973,1050771,248326,1051022,1360917
  4. vladvlad

Gtx 1650 sistemde performans dusuklugu ve yavaslik.

Son 1 haftada bilgisayarim cok yavaslamaya basladi. Operayi acmaya calisiyorum 1-2 dakika acilmiyor. bir uygulamaya tikliyorum gelmiyor vs.vs. windows 11 kullaniyorum. sistem imzada var son zamanlarda mavi ekran yemeye basladim. bilgisayar aciliyor imlec var ama arka plan full siyah gibi gibi...
  5. vladvlad

AMD Ryzen 5 5600 vs AMD Ryzen 5 5600x

cok fiyat farki yoksa 5600x
  6. vladvlad

Okan Hoca ne yapmalı ?

inti-... istifa etmeli.
  7. vladvlad

🔥İndirim Bedava Discord Nitro 1 Aylık

kayit oldum hocam ama bulamadim link falan
  8. vladvlad

Papara kartımı kapatsam yeniden papara hesabı açabilir miyim

ailesi izin vermiyordur oyunlara vs yatirmaya o yuzden olabilir
  9. vladvlad

Havit Gamenote H2039BG alinir mi

daha once konusmustuk sizle hocam siz iade etmeye calisiyordunuz bende almistim fuxi h7 iade etmeye calisiyordum. ben normalde h2039bg alacaktim biri ikna etti daha ust modeli daha iyi yeni cikti falan diye aldim h7 pisman oldum. ses kalitesi berbat seslerde robotlasma kesilmeler vs. vs...
  10. vladvlad

Havit Gamenote H2039BG alinir mi

kablo derdinden biktigim icin kablosuz kulaklik arayisindayim ve bunu buldum. 1699 Tl'ye alinir mi sizce? fps oyunlari oynanacak, ses kasma benim icin onemli.
  11. vladvlad

Battlefield 1 de oyun cokup duruyor.

Bu hata ile karsilasiyorum. her seyim guncel hocam, oyunda tum grafikleri en dusuge almistim burada da afterburner oc'm var
  12. vladvlad

evet server full
  13. vladvlad

yok hocam alt tab vs. atmiyorum, durduk yere cokuyor. Birde belli surede oyunda ses kesilmesi donmalar vs olmaya basliyor.
  14. vladvlad

battlefield 1 oynuyorum en dusuk ayarlarda, arkada birde muzik acik baska bir sey yok. sistem imzadaki gibi.
  15. vladvlad

15k butceye rdr2 acabilecek bir sistem lazim.

hocam arkadasin ailesi cok ugrasmak istemiyor zar zor ikna etmis zaten. birde 2. el ile ugrassinlar istemiyor bu yuzden sadece ekran kartini ikinci el aldiriyorum 1739474075 uyardim kendisini mining olup olmadigina dikkat et falan diye furmark vs. bunlari anlattim kendisine
  16. vladvlad

arkadasa soyleyecegim rx 7600 falan baksin bulabilirse. olmadi rx 6600
  17. vladvlad

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-vento-vg3400s-rgb-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,662854833.html https://www.akakce.com/anakart/en-ucuz-asrock-b550m-hdv-amd-am4-ryzentm-future-amd-ryzentm-3-nesil-islemciler-fiyati,1037784325.html...
  18. vladvlad

İkinci el kabul etse ben halledecektim ama illaha sıfır olacak diye tutturdu. Mümkün müdür?
  19. vladvlad

arkadas 15k butce ile rdr2 acabilecek bir sistem istiyor. yardimci olabilir misiniz
Top Bottom