Arama sonuçları: *

1. mononoaware

Mikrofon Yankı Yapıyor

1649970473 *** BEN MALDIM ONU AÇIYORUM ZATEN AAA NİYE KENDİMİ DUYUYORUM ** -3 IQ İLE FORUMA GELMİŞSİN SİNİR TOPU OLDUM BURDA DEDİĞİ ŞEYE BAK
  2. mononoaware

Mikrofon Yankı Yapıyor

Arkadaşlar acil yardım 2 gündür kulaklık mikrofonum felaket derecede yankı yapıyor izlediğim video oynadığım oyun herşeyin sesi mikrofona gidiyor discordda olsun whatsapp aramalarında olsun herşeyde nasıl düzeltirim lütfen help (Kulaklık Razer Black Shark V2, Windows sürümü Windows 11)
  3. mononoaware

Ghub yüklenmiyor yardım

Logitech G213 aldım Ghub indirmeye çalışıyorum böyle diyor yeniden dene diyince hiçbirşey olmuyor dönüyor duruyor. Klavyenin rgbsini özelleştiremiyorum yardımcı olursanız sevinirim :)
  4. mononoaware

VENTO VG11A Fan renkleri

Bugün pc elime geldi. Kasadaki fan renkleri sadece gök kuşağı olarak sabit bunu değişme imkanım varmı kasa modeli VENTO VG11A (bilmediğim için soruyorum linçlemeyin)
  5. mononoaware

DA-GT1 Alıyorum bilgi lazım

Son stoğu aldım sanırım bende 😅 siparişi verdikten 2 dk sonra baktım bitmiş stok. 1625552016 Tamamdır bilgi için sağol😊❤️
  6. mononoaware

Yurt İçi Kargo güvenilir mi?

Bugün yurt içi kargodan pc gelicek sizce sağlam gelirmi tutanak tutturma gibi bi durum olurmu güvenilirmidir yurt içi kargo
  7. mononoaware

Teşekkür ederim 😊😊 1625512299 Sağolun sizede 😊😊
  8. mononoaware

Yok aldım 😅 yarın geliyor kargoda şuan sanırım son 1660s i ben aldım çünkü aldıktan sonra hemen baktım stok bitmişti 😅😅 bilgi için teşekkürler ❤️ 1625512227 Ben aldım sıkıntı yok şuan kargoda 😅 bilgi için sağol ❤️
  9. mononoaware

Call Of Duty ve Battlefield oyunlarının sıralaması

Codu hikaye için oynuyorsan mw oyna derim bo fln çok sarmıyor ha seven kitlesi var hikayesi pek kötü değil 1 2 nin ama diğerleri kötü ben sevmiyorum şahsen. Mw oynicaksan sıralama şu; Cod MW 2019 Cod 4 MW 1 Cod MW 2 Cod MW 3
  10. mononoaware

Arkadaşlar çok şükür ilk pcimi alıyorum biraz araştırdım sordum iyi bi pc imiş DA-GT1 bikaç sorum olucak. Pc geldiğinde bios tur ekran kartıdır driverleri güncelmi olucak, onun dışında windows kurulumu gelicek. Bios güncellemesini yapmak için illa boş flash bellekmi lazımdır. Biosu...
  11. mononoaware

Maks 1600tl 27,5 bisiklet önerisi[YARDIM]

Corelli markasına bakabilirsin zamanında 1400e almıştım Atrox 1.1 i gayet sağlam ve iyi bisiklet şuana kadar hiçbi sıkıntı yapmadı 1.5 2 yıl oldu kullanıyorum
Top Bottom