Arama sonuçları: *

1. AS A SKORZ

Rx 570 ekran kartını kaç TL ye satabilirim

Elimde msi rx 570 4gb armor var 06.07.2019 itopya alınma faturalı garantisi yok kaç TL ye satabilirim hiç tamir görmedi , açılmadı herhangi bir sorunu yok
  2. AS A SKORZ

FiveM %35 GPU Kullanım Sorunu

%35 gpu kullanımı alıyorum FiveM da bu yuzden fps de 40 dan yukarı çıkmıyor ney yapmalıyım?
  3. AS A SKORZ

rx 570 2. elden kaç tl eder

2 yıl kullanılmış rx 570 4gb armor 2. elden kaç tl eder?
  4. AS A SKORZ

msi after burner ekran karı oc de +10 sorunu

o.c yapıcam ama böyle oluyor +10 yazıp entere bastıgımda böyle oluyor
  5. AS A SKORZ

6 pin lik ekran kartına 4 pin takılırsa ne olur

merakımdan diyelim ekran kartı güç girişi 6 pin ama 4 pin takılırsa ne olur?
  6. AS A SKORZ

ekran kartına o.c max kaç fps fark eder

ekran kartıma o.c yapmak istiyorum ama max kaç fps fark eder ve ekran kartı armor olduğu için bende çok ısınıyor biliyorum eğer çok fark etmesse yapmayacağım sıcaklık değerleri valorant oynarken max 75 oluyor fan sesi v.s gelmiyor sadece kasa fanı sesi geliyor.
  7. AS A SKORZ

rx 570 wattman sorunu zaralımıdır?

pc arasıra kendi kendine kapanıyordu bir gün wattman ayarlarını sıfırladık dedi o günden sonra çok nadir sıfırlanmaya baladım şimdi ise 2 hafta kapanmadı bir zararı varmı varsa nasıl düzelte bilirim?
  8. AS A SKORZ

anakart ve ekran kartı aldım ancak anakartta serino var ekran kartında yok

anakart ve ekran kartı aldım ancak anakartta serino var ekran kartında yok garantide bir sorun çıkarmı ekran kartı: msı rx 570 armor o.c 256bit anakart: A320 S2H 3200MHZ
  9. AS A SKORZ

amd ekran kartı sürücü güncellenirken hata

güncelledikten sonra soyle bır hata aldım software de guncellendı ama bır sorun çıkarmı acaba?
  10. AS A SKORZ

Ekran kartı mhz yi yanlışlıkla 1650 yaptım

Ekran kartı mhz yi yanlışlıkla 1650 yaptım şimdi de pc açılmıyor lütfen yardım
Top Bottom