Arama sonuçları: *

1. LocutuS

2500-TL kablosuz mouse önerisi

Kısa süre önce başlık açmıştım ve oradaki tavsiyeler doğrultusunda razer cobra pro almıştım. Ürünü çok beğenmeme rağmen elime küçük olması nedeniyle iade etmek zorunda kaldım. Çok fazla para ödemek istemiyorum bütçem belli. En az 2 yıl kullanabilmeliyim. Dolayısıyla kaliteli olmalı. Palm grip ve...
  2. LocutuS

VGN Dragonfly F1 Pro vs Razer Cobra Pro

Arkadaşlar merhaba, iki mouse arasında kaldım. Elim 18,5-19 cm. ve genelde claw tarzı tutuyorum. Sürekli mouse alan birisi değilim. Kaliteli ve güncel bir ürün olması benim için önemli. Sizce hangisini tercih etmeliyim?
  3. LocutuS

Asus Rog Impact II Gundam E. Scroll Tuşu

Dostlar merhaba, kısa süre önce Trendyol üzerinden Asus Rog Strix Impact II Gundam Edition mouse satın aldım. Ancak ekte göreceğiniz üzere scroll tuşu sağa yatık vaziyette duruyor. Ben bunu sol tarafa doğru oynatsam da tekrar sağa düşüyor. Sizce üründe bir sorun var mı? İade etmeli miyim?
  4. LocutuS

600-TL mouse önerisi…

Dostlar merhaba, 2 yıldan uzun bir süredir bloody v7 mouse kullanıyorum. Ancak birkaç haftadır sağ el işaret parmağımda ağrılar mevcut. Sanırım mouse dan kaynaklanıyor çünkü başka bir sebep ortada bulunmuyor. Yeni bir mouse için 600-tl bütçe ayırabilirim. Genelde wolfenstein, mass effect gibi...
Top Bottom