Arama sonuçları: *

1. B

Hangi m2 ssd almalıyım

kc3000 mi renegade mi 3-3.5k bütçem var dram ve yüksek okuma yazma istiyorum birde hızlı bozulmayacak teşekkürler
  2. B

m2 ssd önerisi 1tb dramli ?

m2 ssd bakıyorum harddiski iptal etmek istiyorum bütçe 2k-2.5 var aklımda KIOXIA 1TB Exceria Plus Serisi kutusuz olarak 1.8 düşüyor vatanda alınır mı? başka öneriniz varmı anakart b660m mortar ddr5 teşekkürler
  3. B

F/p m2 ssd tavsiyesi

merhaba şuan pc de 500gb m2 var adata sx8100 1tane boş slotum var min. 1tb daha almak istiyorum hızı güzel olan dramli anakartım msi b660m mortar ddr5 teşekkürler bütçe 2k @Kürşat Kütükçü @MuratTheFounderOfGariban
  4. B

sata ssd laptop için

eski laptop için sata ssd bakıyorum düzgün bişey olsun yeter sadece windows yüklenecektir 128 yeter diye düşünüyorum teşekkürler @Kürşat Kütükçü
  5. B

Laptop ssd önerisi ne alınır

laptop için ssd almak işstiyorum ne almalıyım SanDisk Ultra 3D iyi diye duydum dram varmış diye fiyatı diğerlerine göre pahalı geldi kendime almıycam tanıdık için daha iyi öneriniz varmıdır laptop Dell Inspiron 3521 teşekkürler 1682155740 @MuratTheFounderOfGariban 1682156100 @Kürşat Kütükçü...
  6. B

Hdd olmadan biosa atıyor

1 tane m2 ssd takılı ama pc yi açarken herzaman biosa atıyor ama hdd takınca atmıyor biosa çözümü nedir ? teşekkürler
  7. B

SSD önerisi laptop için

240 256 GB SSD almak istiyorum laptop için sinerji veya itopyanin mağazasından alicam sipariş edemem zaman yoktur sizce hangi SSD almalıyım önerilerinizi bekliyorum teşekkürler
  8. B

Laptop yavaş çalışıyor

12 yıllık bı laptop var çok yavaş açılıyor ve yavaş çalışıyor ben ilk başta HDD gitmiştir diye düşünüyorum ama sağlık ve performansı full ama diski %100 kullaniyo ssd almalimiyim sizce yoksa virüs flnmi vardir
Top Bottom