Arama sonuçları: *

1. B

F/p telefon önerisi ?

20k bütçe var alışveriş kredisi ile olacak hepsiburada üstünden 20kya samsung veya başka telefon önerir misiniz? şuan m33 kullanıyorum 1738094578 @şahin doğan
  2. B

18k f/p telefon önerisi

maks 18k bütçem var güzel bir telefon arıyorum aileden birine alınacak güzel fp uzun yıllar performansı yetecek telefon olursa güzel olur kamerası da güzel olursa iyi olur teşekkürler @şahin doğan
  3. B

Oppo telefon onerisi

Babama telefon alacağım bütçe 15k civarı sadece oppo istiyorum diyor ikna edemedim
  4. B

15.k telefon onerisi

Kendim için almiycam oyun fln oynanmaz 15k ya güzel sağlam uzun yıllar kullanılabilecek telefon onerisi lazım teşekkürler @şahin doğan
  5. B

10-11k telefon önerisi

merhaba arkadaşlar telefon bakıyorum 10-11k bütçede kendim için değil annem için oyun fln oynamıyor zaten kamerası fln iyi olursa yeter teşekkürler @şahin doğan
  6. B

15-16k telefon önerisi

15-16k arasında güzel bir telefon bakıyorum kendim için değil maks pes mobil oynar sanırım @şahin doğan
  7. B

Telefon onerisi 10-15

Samsung 10-15k telefon onerisi lazım xiaomi flnda olur se20f güzel diye biliyorum başka öneriniz varımdır @şahin doğan
  8. B

Hangisini almalıyım öneriniz varmıdır?

bütçe 8-9k oyun çok nadir oynarım ama uzun ömürlü bi telefon olsun istiyorum hangisi alınır Note 10 pro Note 11 pro M33 daha iyi öneriniz varmıdır teşekkürler bunlardan dahada iyi telefon önerirseniz bütçemi biraz arttırabilirim teşekkürler
  9. B

8000tl telefon önerisi

uzun yıllar gidicek güzel bir telefon önerirseniz sevinirim teşekkürler 1675594298 redmi note 11 pro bakmıştım
  10. B

Max 7k telefon önerisi

Marka tercihim pek yok kaliteli olsun yeter
Top Bottom