Arama sonuçları: *

1. B

F/p powerbank önerisi?

anker 326 20000mah 850tl alınır mı? başka öneriniz varmıdır
  2. B

Eski forma nerden alabilirim?

Kakanın 2007 uzun kollu forması ve Ronaldo'nun 07-08 united uzun kollu formasını nereden alabilirim? Instagram'da falan 300-500TL satan sayfalar var hangileri güvenilir veya alışveriş sitelerinden gördüğümde (h ile başlayan) oldu 300TL'ye kaliteleri falan nasıldır ya da site önerir misiniz...
  3. B

Tv box önerisi monitör için

eski philips monitörümm var ona tv box alıp birşeyler izlemek istiyorum vga girişi var sadece dönüştürücü ile bağlayabilirmiyim ve tvbox önerisi yaparmısınız teşekkürler...
  4. B

Canon g2420 5200 hatasi

Canon g2420 5200 hatasi aliyormus nasil cozulur tesekkurler (cihaz benim değil)
  5. B

samsung galaxy tab a9+ 4/64 iyi midir??

merhaba 4.5k bütçem var bu civarda tablet bakıyorum film izlemek için kullanılacak performans olarak film izlerken hiç donma kasma olmasın beni uzun süreler götürücek tablet istiyorum aklımda A9+ 4/64 var ama düz A9 8/128 versiyonumu daha iyi olur performans açısından teşekkürler 1714477510...
  6. B

Yardım hepsiburada puma krampon orjinalmidir

https://www.hepsiburada.com/puma-rapido-iii-fg-ag-erkek-krampon-10657204-p-HBCV00001CJTEO?magaza=Hepsiburada bu üründen aldım hepsiburada kendi satıyordu orjinalmidir arkadaşlarım orjinal değil diye ısrar ediyolar ben hepsiburada kendi satıyordu dedim ama hala ısrar ediyolar indirim vardı %50...
  7. B

kablosuz kulak içi kulaklık önerisi

bütçe 1-2k güzel ses veren birşeyler olursa iyi olur teşekkürler
  8. B

Tablet onerisi film için

İş yerinde kendi telefon internetimi bağlayıp donmadan sıkıntısız film izleyebileceğim bir tablet istiyorum. Teşekkürler bütçe 3-5k
  9. B

Vantilatör önerisi ne alınır

havalar sıcak eski vantilatör bozuldu ne önerebilirsiniz 7 24 çalışmaya dayanabilcek varmıdır teşekkürler
  10. B

Hepsiburada siparişimi daha kargolamadı

hepsiburadadan gb2428ff aldım 1hafta önce sipariş ettim daha kargolanmadı hazırlanıyor aşamasında 3gündür yazıyorum desteğe kargolanıcak diyorlar keşke itopyadan alsaydım çok pişman oldum
  11. B

Bu site güvenilirmidir

https://www.sportive.com.tr/puma-nrgy-comet-erkek-siyah-antrenman-ayakkabisi-19055638-7/?integration_beden=8½ site güvenilir mi? alışveriş yapayımmı
Top Bottom