Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Oyun odam hakkında öneri

Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba kendimce bir oda yaptım sizce eksiği gediği yapılabilcek bir olay varmı tavsiye almak için konuyu açıyorum
  2. Mertdvrim

fc 24 hakkında yardım

Arkadaşlar öncelikle herkese selam 1. deneyimimi anlatıcam fc24 ile olan fc24 ü ps4 olan arkadaşım ps5 olan benle oynayamıyor beraber sorum şu evimde bilgisayarım var sistemim zaten gözüküyor olması lazım proflilimde 24 alsam pc ye kursam rahatça oynatırmı ve kardeşimle birimiz pc den birimiz...
  3. Mertdvrim

vandal champions 2023 alınır mı ?

yeni vandal vandal champions 2023 eski champions mağazaya 1 kere gelicek dimi özel bir silah olucak almaya değermi ? hesaba 1 sene sonra vs değer katarmı ?
  4. Mertdvrim

Call of duty warzone ücretlimi ps de

Arkadaşlar ben pc de warzoneyi indirdem arkadaşımda ps5 var şu aylık abonelik olayı var 60 tl lik onu alsa warzoneyi oynayabiliyor mu ücretlimi oyun beraber çarpaz oynayabiliyor muyuz ?
  5. Mertdvrim

Yardım Pc ile ps5 fifa 23 hakkında

Arkadaşlar fifa 23 bende pc de var steamdan alınma arkadaşımda ps5 te ortak onla evlerden maç yapabilir miyiz acilll destek Yada benim onla ortak oynayabilceğim bir oyun varmı savaş vs eğlence
  6. Mertdvrim

Valorant dizisi varmı ?

Arkadaşlar biliyorsunuz lolün dizisi var netfilixte ben lol oynamadığım halde bir kaç kere hariç hiç oynamadım desem yeridir onun dizisini çok beğendim ajanları anlatıyor sorum şu valorantla alakalıda sanırım var ama nerden bulunur nerden izlenir bilen varmı
  7. Mertdvrim

Valorant gece pazarı sorunu

Arkadaşlar gece pazarı hala gelmedi hataya düştü ne zaman gelecek ? Nolduda iptal ettiler
  8. Mertdvrim

Valorant gece pazarı hakkında

Valorant gece pazarı 7 sinde gelmiyormuydu arkadaşlar neden hala yok bende kaçta gelicek bilgisi olan varmı ? Ve iyi bişey geliyor mu ?
  9. Mertdvrim

SPECTRUM PHANTOM alınır mı ?

SPECTRUM PHANTOM alınır mı? arkadaşlar hissiyatı vs nasıl bende asil ve radyant modelleri var ve ikiside çok iyi yorumlarınız nedir
  10. Mertdvrim

Kaos vandal alınır mı ?

Arkadaşlar kaos vandal alınır mı sizce ? Nasıl yorumlarınız neler
  11. Mertdvrim

Valorant bu karambit alınır mı

Beyler geldi alınır mı sizce ?
  12. Mertdvrim

Pubg mobili pc üzerinden nerden oynuyorsunuz

Pubg mobili pc den nerden indirdiniz hd 90 fps oynuyorum çok ara ara da olsa nadir fps düşüşü oluyor sıkıntısız oynanan bir yer var mı ? İşlemci 5600 6600 3000 mhz 16 gb ram var bakıyorum youtube dekilere 0 kasma donma ile oynuyorlar tavsiye varmı ve hd ve hdr arasında ne fark var
  13. Mertdvrim

VALORANT val 59 hatası

pc de hiçbirşey yokken bugün bile oynadım sorun yoktu val 59 hatası veriyor bu nedir arkadaşlar ? bakım vs falan mı
  14. Mertdvrim

Öneri Valorant bıçak skini alınır mı

Sizce nasıl alınır mı arkadaşlar ?
  15. Mertdvrim

Valorant operatör seçimi

Bende yağmacı var ama buda iyi gibi alınır mı ?
  16. Mertdvrim

Cyberpunk 2077 Türkçe desteği

Cyberkpunk 2077 indirdim arkadaşlar Türkçe nasıl yapıcam ? Bulamadım çünkü Türkçe alt yazı vardı diye hatırlıyorum Yerini tam fotoğraf atar mısnız rica etsem 🙏
  17. Mertdvrim

Cyberpunk 2077 Hakkında

Cyberpunk 2077 124 tl ye alınır mı ? Buglar düzeldinmi görevleri vs Amd 6600 16 gb ram r5 5600 var yüksek ayarda sıkıntısız oynar mıyım ? Sistemimle
  18. Mertdvrim

Yağmacı operatör alınır mı bu fiyata ?

1.580 yağmacı operstör geldi alsammı ? Yağmacı vandal vs var 121 tl ye denk geliyor sizce alınır mı ?
  19. Mertdvrim

Battefield 1 oyuna giremiyoruz

Arkadaşla oyuna giricem almıyor kaç oldu böyle hata veriyor o ea dan ekledi bende origin var ama daha önce böyle sıkıntı olmuyordu yardım olabilcek ? Kapatıp açtım oyunu dicek varsa
  20. Mertdvrim

Steam kış indirimleri hakkında

Herkese iyi forumlar 21’inde yani yarın başlayacak steam kış indirimleri nasıl olur sizce sağlam oyunlar sağlam indirimlere girer mi mesela çok oyun indirimi bekliyor musunuz İyi forumlar
Top Bottom