Arama sonuçları: *

1. Mertdvrim

Fc25 hataları yardımm

Arkadaşlar fc25 aldım fakat topu kaldırma haraketini yapamıyorum r3 tuşuna bastığımızda ki birde r2 ye basınca oyuncu değişiklikleri olmuyor oyuncu değişikliği işareti çıkıyor r2 basınca olmuyor bir diğer sorunumda gol attıktan sonra x basınca kendi gol sevincini yapmıyor sebebi nedir yardımcı...
  2. Mertdvrim

Pubg nişan alma özelliğini kapatma

Bu nişan olayını kapatmak istiyorum arkadaşlar sağ tıka basılı tutunca böyle değil direk dürbüne geçmek istiyorum nabıcam ? Yardım
  3. Mertdvrim

Black Desert Online nasıl ?

Black Desert Bu oyun nasıl benim gibi metin2 seven bir insan için güzel gibi geldi oyun siz ne diyorsunuz arkadaşlarla beraber oynanır mı ? Görevleri vs nasıl
  4. Mertdvrim

düşük sistem gereksinimli oyunlar

left 4 dead 2 ayarında bir oyun varmıdır güzel zombi oyunu olur veya başka güzel bir oyun arkadaşların sistemi kaldırmıyor left gibi oyunları oynayabiliyor ekran kartı çok düşük kalıyor nvdianın 2 gb lik bir kartı ama model sormayın hatırlamıyorum left4 tarzı oyunları güzel oynuyor sistem...
  5. Mertdvrim

Düşük sistem gereksinimli oyunlar

Arkadaşlarla left4 oynuyoruz o ayarlarda bir oyun arıyoruz beraber oynayabileceğimiz 2 gb ekran kartı var arkadaşta her oyunu kaldırmıyor öneriniz varmı saran oyunlar left4 gibi
  6. Mertdvrim

Valorant nakit hakkında

https://www.bynogame.com/tr/sepetim burası güvenlimi sizce fiyat iyi mi? güvenlimi
  7. Mertdvrim

Zombie Army 4 Hakkında

Arkadaşlar bu oyun en düşük ayarlarda falan ortalama bir sistem isteyen bir oyun mu eski elran kartlarında falan açar mı ? Sanırım eşlide olabiliyor arkadaşlarınl Left 4 Dead 2 kaldıran pc bunuda kaldırır mı
Top Bottom