Arama sonuçları: *

1. BrownVİctoria

Rampage RM-K44 kulaklığı takınca hoparlör olarak görünüyor ses gelmi̇yor

Selamlar Bugün Rampage RM-K44 aldım fakat usb girişine taktığımda kulaklıktan ses gelmiyor hoparlör olarak görünüyor. Realtek sürücülerini güncellemeye çalıştım ürünün kendi driverini kurdum fakat bir sonuç elde edemedim bu konuda bana yardımcı olabilecek var mı?
  2. BrownVİctoria

400.000 - 500.000 TL Arası 2. el araba önerisi?

Selamlar Mersinde yaşıyorum 400 ile 500bin TL arasında 2. el veya sıfır araç almak istiyorum önerebileceğiniz sağlam konforlu araba var mı? Not: 2 kapılı ve 2015 model altı arabalar dışında.
  3. BrownVİctoria

Öneri Hangi PSU Daha iyidir

Merhabalar Bilgisayarım için PSU almayı düşünüyordum da attığım linklerde ki hangi PSU daha kaliteli ve iyidir? Not:1. Linkteki Zalman PSU nasıldır önceliğim o yönde şuan. https://www.vatanbilgisayar.com/zalman-zm700-txii-700w-80-plus-guc-kaynagi.html...
  4. BrownVİctoria

Çözüldü✓ BİLGİSAYARI AÇINCA BİOS EKRANINA ATIYOR

Hocam Allah Razı olsun çok teşekkür ederim SSD rahmetli olmuş HDD taktım sıfırdan windows u kurdu şu anlık sıkıntı yok gibi gözüküyor (HDD nin Kaplumbağa gibi çalışması harici😊) tekrardan teşekkür ederim♥️
  5. BrownVİctoria

Hocam bu seferde HDD 320 GB DİSABLED yazıyor
  6. BrownVİctoria

Hocam zaten eskiydi SSD yerine HDD taksam bir sıkıntı olur mu aynı işlevi görür mü yani?
  7. BrownVİctoria

Windowsu yükleyecektim "SÜRÜCÜ 0 AYRILMIŞ ALAN 0.0MB" yazıyor
  8. BrownVİctoria

Flaşta Windows yüklü onu görünce olmuş olabilir dedim çıkarttım tekrardan biosta takılı kalıyor
  9. BrownVİctoria

Denedikten sonra yazicam hocam teşekkür ederim. 1666288413 Hocam yaptım bu sefer windowsu sıfırdan kurduruyor ne yapmam lazım Windows çökmüş olabilir mi kendi sitesinden indirmiştim.
  10. BrownVİctoria

Anlatırsanız sevinirim hocam
  11. BrownVİctoria

Nereden sıfırlanıyor hocam pek bilgim. Yokta
  12. BrownVİctoria

Merhabalar MSI H510M PRO E kullanıyorum az önce bilgisayarı açarken bios yazısıyla açılıyor ve orda takılı kalıyor geçilmiyor nedenini ve çözümünü bilen var mı arkadaşlar HDD SSD Söküp taktım ama yine sorun çözülmedi altta ekran görüntüsü bırakıyorum
  13. BrownVİctoria

Sistemime PSU önerisi?

Selamlar frisby fc-9320g PSU sunu kullanıyorum ama pek güvenemedim Max bütçem 800 TL sistemime uygun kaliteli bir PSU önerebilir misiniz? Sistemim İ5 11400f - RX 6500XT 4GB DUAL -16 gb ram- MSİ H510M PRO-E anakart.
  14. BrownVİctoria

İ5 11400f İçin hangi soğutucu?

Arkadaşlar merhaba Bilgisayar Kasam Frisby fc-9320g Anakartım MSI H510M PRO-E İşlemcim İ5 11400f Stok fan oyunlarda 80-90 arası oluyor yeni bir soğutucu alacağım fakat bu 2 ürün arasında kaldım eğer arasında pek bir fark yok ise 1.Modeli almayı düşünüyorum 1...
  15. BrownVİctoria

Ekran kartı Sıkıntılımı

Kanka bende de rx 6500 xt var 60 dereceye gelmeden fanları açmıyor ama 61 olunca kendini soğutmak için açıyor fanları eğer açık kalmasını istiyorsan BİOS ayarlarından oluyordu sanırım. Ama sürekli çalışması değil de belli bir ısıya gelince çalışması daha uzun ömürlü oluyor diye biliyorum.
  16. BrownVİctoria

MONİTÖR GİTTİ YARDIM 😔

Kanka aynısı benim başıma da geldi elektrik kaçağı gibi bir ses aldıysan (çat pat gibi) kablolarını kontrol et ben çöpe atacağım zaman aklıma gelmişti, baktım meğer kabloların ucu patlamış :D
  17. BrownVİctoria

İ511400f için COOLER MASTER HYPER 212 SPECTRUM alınır mı?

hocam tekrar test için girdim valorant açtım spıke hücüm da ilk elde 86 derece oldu hemen vallahi bıktım bu nedir ya :D ses olsun da ısı olmasın 1665140055 yorumları okudum 80 den 65 e düştüğü söyleniyor stok fandan farksız mıdır?
Top Bottom