Arama sonuçları: *

1. Y KRAL

Xbox ta aldığım dlc steam e eklenir mi

assetto corsa oynuyorum sunucuya girmek için dlc lazım porshe pack 2 xbox tan alsam steam e uygulayabiliyormuyum şunuda sorucam assetto corsa ultimate xbox ta çok ucuz onu alırsam bütün dlc ler geliyor gelirsede content ten herşeyi silmem mi gerekiyor
  2. Y KRAL

War thunder da hangi filo uçağı daha iyi

sizce en iyi hangisi
  3. Y KRAL

hesabım mı çalınmış ?

steamden rainbow six siege ye girmeye çalışırken şöyle bir şey aldım altındaki hesap benim değil neden böyle bir şey yazıyo activasyok kodu derkende anlamadım ilk oynadığımda böyle bir şey yoktu 1716502284 sorun düzeldi ubisoft a giriş yapmam gerekiyormuş
  4. Y KRAL

sizce hangi oyun alınır

Asassins Creed odyssey THE witcher 3 Death stranding Asassins Creed valhalla sizce en iyisi hangisi
  5. Y KRAL

xbox taki assetto corsa online mi

arkadaşlar xbox taki assetto corsa nın ultimate edition unu alıcağım content manager de sunucularda online oluyor mu https://www.xbox.com/tr-TR/games/store/assetto-corsa-ultimate-edition/BNQD9TWQ10PC/0001 bunu alıcağım pc de oynucağım
  6. Y KRAL

sizce bu oyunun ismi ney yardımcı olun

lütfen söyleyin
  7. Y KRAL

Yardım valo da ingilizcem olmadığı için çeviri uygulaması

merhaba arkadaşlar rekabet de tr sunucusunda çok toxic olduğu için paris sunucusunda giriyorum o yüzden ingilizcem çok iyi olmadığı için insanların konuştuğu şeyleri anlamıyorum onlar konuştuğunda otomatik çeviren yada yazıya dönüştüren bir program var mı
  8. Y KRAL

Yardım Apex legends kaç FPS alırım

Arkadaşlar sistemim apu o yüzden ekran kartı yok işlemcim güçlü AMD ryzen 5 4650 g yada 4600 g olması lazım 16 GB ram var 8×8 kasa içerisinde 3 önde bir arkada fan var 500 GB M2 SSD var kasa nın linki burda...
Top Bottom