Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Bu kanallar neden böyle? (Modart Soğutucu Karşılaştırması)

Türk Kanal: Yabancı kanal: Bu kadar mı fark olur ikisi arasında yani niye böyleyiz abi? Üstüne bir de bu yorum yapılıyor. Çok yanlış bir yönlendirme söz konusu bence. @Trifact hocam videoyu izlediyseniz siz ne düşünüyorsunuz acaba?
  2. StrangerIX

Sıvı Soğutmalar Bu Kadar Mı Kötü ?

Video bu. Yaptıkları sistemlerin hiçbirinde sıvı soğutma kullanmıyorlarmış (i7-i9'lu sistemler dahil). Adamın hava soğutmayı bu denli savunması garibime gitti. Hem eşit ortamda testler yapmamış, hem de hava soğutmanın render gibi ağır yük bindiren işlerde çok daha başarılı olduğunu iddia...
  3. StrangerIX

6 giriş 2 çıkış fanı hava akışı için nasıl olur?

Kasam Lian Li Lancool III. Önde 3 tane 140mm fan bulunmakta. Ekran kartım 3 fanlı. Çift fanlı kule tipi soğutma kullanıyorum. Şimdi ben 3 tane ekran kartı altına, 2 tane de egzoz görevi görecek fan almak istiyorum( birisi kule tipi soğutmanın üstüne denk gelecek) Sizce hava akışı iyi olur mu...
  4. StrangerIX

Soğutucu tercihi hakkında

THERMALTAKE Versa J23 RGB 650W Tempered Glass USB GIGABYTE B450M S2H 3200MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 CORSAIR 8GB Vengeance LPX Kasa ve ölçü için lazım olan parçalar bu. 160mm kule tipi destekliyor. Kule tipi almak istiyor arkadaş fakat fiyatlandırma olarak en iyisi nerde bilmiyorum. Peerless...
Top Bottom