Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Moondrop Dawn Pro DAC ses bağlantı kopması/cızırtı yapması sorunu

Bir türlü çözemedim. Kendi kablosu çok kısaydı. 45w type-c den type-c ye bağlanan bir kablom vardı. Onunla taktım, Windows'ta gözüktü ve driverını, firmware update ini yükledim. Güzel de çalışıyor. Fakat bu kabloyla da bazen Youtube veya Twitter videolarına tıklayınca donmaya başladı. Yüklemede...
  2. StrangerIX

Şu ARGB kabloyu nerede bulurum?

ARGB kablo arayışındayım. Bir Lian Li Hub'ım var fakat kablo eksiğim çıktı. Şu kabloyu nereden bulurum? Sol giriş hub'a girecek, 3 pin de ara kabloya. Not: Lian Li kabloyu set halinde satıyor ama gereksiz pahalı tüm set. Tekli kablo varsa linki çok memnun olurum. 1726862199 Sanırsam buldum...
  3. StrangerIX

ARGB kontrolcü mü almam lazım?

Phantom Spirit fanlarının ARGB kablolarını anakarta bağlamak istiyorum ama anakartım B450M S2H. ARGB bağlayacak yeri yok. Kasam CORSAIR CARBIDE DELTA SPEC RGB. Fanların RGB'sini ARGB kontrolcü almadan çalıştırabilir miyim ? Kasa fanlarım gibi belirli renkleri verebilsem de olur. Anakartın...
  4. StrangerIX

Adblocker önerisi istiyorum.

Adblock yüzünden Youtube ve bazı sayfalarda kasma, geç yükleme, yüklenmeme gibi problemler oluyordu. Kaldırınca düzeldi fakat şimdi de adblocker'ım yok. Öneriniz var mı ? Son zamanda yaşanan kasmayı siz de yaşadınız mı?
  5. StrangerIX

Ekranımda düz çizgiler bazen filcker ediyor.

Forumdayken tekrardan aklıma geldi bu sıkıntı. Çözümü var mı bilmiyorum. Monitörüm mü sıkıntılı ondan da emin değilim. Oyunlarda problem yaratmıyor veya webde gezerken sürekli göze çarpan bir durum değil. DisplayPort ile ekranı alıyorum. (4k 144 Hz) Kablo değişmedim. Monitörü %150...
Top Bottom