Arama sonuçları: *

1. StrangerIX

Yardım SSD sağlığı olarak bu değerler iyi mi?

1 senelik SSD. İşletim sistemi ve programlar burada. Oyun dosyalarını da bazen buraya atıyorum modlama için vs. ve film-dizi falan da atıyorum ondan dolayı okuma yazma oranı bir hayli yüksek. O yüzden ona göre bir değerlendirme yapmanızı isterim. Değerler bu şekilde. Amazon TR üzerinden...
  2. StrangerIX

M.2 SSD soğutucu önerisi

Samsung 980 Pro m.2 için ssd soğutucu arıyorum. Ekran kartı arkasında duracağı için çok da kalın bir soğutucu olmamalı. Bazı modeller ssdyi sandviç gibi kitliyor. Onlar sağlam gibi duruyorlar. Önerilerinizi bekliyorum.
  3. StrangerIX

SSD'ler hakkında birkaç sorum var.

Şimdi ben biraz eşşeklik ettim sanırsam ve pcie 4.0 500gb Samsung 980 PRO m.2 ssd (Soğutucusuz) aldım. Buna da sadece windows ve uygulamalar yükledim. Oyun vs. yok. 1TB WD SN850X SSD'yi de anakartın soğutuculu slotuna yerleştirdim. Oyunlar orada durmakta. Gün içinde bir forum yazısına rastladım...
  4. StrangerIX

2000 TL Sata SSD önerisi

2000 TL bütçem var güzel 1tb sata ssd arıyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
  5. StrangerIX

M.2 Gen4 SSD soğutucusuz

Yeni sistem topladım. Şu ana denk bir problem olmadı fakat uzun vadede problem yaratır mı diye sormadan edemedim. Samsung 980 PRO NVMe M.2, 500 GB SSD, 7.000 MB/sn Okuma, 5.100 MB/sn Yazma , ‎ ‎MZ-V8P500BW https://amzn.eu/d/g7fK07l Bu ssd yi anakartın soğutucusu olmayan slotuna koyup sadece...
Top Bottom