Arama sonuçları: *

1. Diavelin

Yardım Asus Armoury Crate'de Anime Matrix Gözükmüyor

2 gün önce Asus ROG Strix Flare II Animate NX Switch Modelini aldım ve bilgisayarıma ilk defa Asus Armoury Crate yazılımını yükledim daha sonrasında yazılımın sürücülerini güncelledim ama hala Anime Matrix kısmı gözükmedi. Normalde incelemelerine baktığım zaman Armoury Crate üzerinden Anime...
  2. Diavelin

Öneri 2500 TL Mekanik Klavye Tavsiyesi

Dün dökülen sodadan ötürü tamirini yapamadım klavyenin ve yeni klavye almayı düşünüyorum. Aklımdaki bütçe 2500 TL asusun yeni switchli klavyeleri aklıma yatıyor ama varsa önerdiğiniz onuda alabilirim bütçeyi zorlarsam 3000 TL yapabilirim Oy vermeden önce şunu belirteyim medya tuşlarını kullanan...
  3. Diavelin

Yardım Klavyeme soda döküldü yavaş basıyor ve takılıyor ne yapmam lazım ?

Dün bu olay hakkında konu açmıştım ama sorunum tam çözülmedi tuşlar basmaya başladı ama bu seferde çok ağır basıyor veya bazıları takılıyor klavyem hyperx elite alloy rgb switchin içini nasıl temizleyebilirim yardımcı olursanız çok sevinirim yoksa gene bi ton masrafa girmek zorunda kalcam :(
  4. Diavelin

Çözüldü✓ Klavyeye meyveli soda döküldü bazı harfler basmıyor ne yapmam lazım

Elim çarptı soda devrildi tuşları sildim etrafını falan hatta ters çevirdim sonra pcye taktım ekran gitti geldi sonra tuş kendi kendine basmaya basladı 5 dk bekledim gene taktım bu seferde bazı tuşlar basmıyor ne yapmam lazım klavye HyperX Elite Alloy RGB
Top Bottom