Arama sonuçları: *

1. snachy

Bunlar dolandırıcı mı ?

2. snachy

Teknobiyotik rezilliği

Böyle saçma sapan yorum yapıp kendileri 14k ya rx580 li sistem topluyorlar gerçekten yazık
  3. snachy

Rtx3050ti laptop 17.000tl

https://www.itopya.com/msi-katana-gf66-11ud-209tr-i7-11800h-8gb-ddr4-rtx3050ti-gddr6-4gb-512gb-ssd-156-144hz-fhd-w10-notebook/ Allahım sabır
  4. snachy

Valorantta kendimi nasıl geliştirebilirim

Arkadaşlar aimim gayet iyi ama skilleri hiç beceremiyorum skye oynayınca yanlış kör atıp arklarımı kör ediyorum sizce ne yapmalıyım önerdiğiniz şampiyon var mı
  5. snachy

Üniversite okumak neden zaman kaybı

Bazıları üniversite diploması 1990 larda kaldı devir internet devri diyorlar ama internette ne iş yapılabilinir ki dijital ortamın %90 nı büyük şirketler oluşturuyor zaten acaba sizin internette para kazandırcak fikirleriniz var mı hani illa söylemenize gerek yok sektör olarak söyleseniz bile...
  6. snachy

Bilgisayar alırsam pişman olur muyum

Arkadaşlar düzenli olarak 7 yıldır para biriktiriyorum 2016 da pc almayı düşünüyordum bi arkadaşımda o zamanlar düşünüyordu arkım o zamanlar dizüstü toplamıştı bende de 2010dan kalma pc var neyse bende düzenli olarak 5 yıldır PC’lere bakıyorum hala almak nasip olmadı arkım yeni pc almış dizüstü...
  7. snachy

Bu fiyatlar ne zaman geri gelir

Geçen sene pc toplıyacaktım toplamaya fırsatım olmadı tekrar bu fiyatlara ne zaman iner 1619637174
Top Bottom