Arama sonuçları: *

1. buroxit

Çözüldü✓ Yeni aldığım SATA3 SSD bilgisayarda gözükmüyor

Bu elimdeki cihazda sata3 ssd var onu taktım ama Bu Bilgisayarda çıkmıyor ama tanıdı. Bu sorunu nasıl çözebilirim
  2. buroxit

Flash Belleğimi öncesinde okuyordu şimdi okumuyor saydam gözüküyor

NASIL DÜZELTEBİLİRİM?
  3. buroxit

işlemcimde performans sıkıntıları

bilgsayar i7 9750H İŞLEMCİ gtx 1650 16gb RAM pubg de kasmalar oluyor akıcıda 50 -60 fps gösteriyor bilgisayar bir anda donup kapanıyor. temp prefect bunlarıda yapıyorum ama istenilen performansı vermiyor bunun sorunu nedir? 1670011591
  4. buroxit

Taşınabilir HDD ile oyun oynanır mı?

https://www.mediamarkt.com.tr/tr/product/_wd-elements-750-gb-2-5-hdd-wdbuzg7500abk-1219889.html?rbtc=aka|ops|||p|standart|&v=1.26.1 Bunla hiçbir sorun yaşamadan online oyun oynayabilir miyim?
  5. buroxit

Taşınabilir HDD / SSD ile online oyun oynayabilir miyim?

Merhaba! PUBG, CSGO, Zula, Valo, Wolfteam, Roblox gibi online ve fps oyunları taşınabilir hdd yada ssd ye yükleyip oynarsam sorun yaşarmıyım çünkü depolama alanım aşşırı dolu. 4gb boş alan kaldı yaw siz düşünün. O yüzden bu oyunları taşınabilir hdd ile oynayabilir miyim?
  6. buroxit

inventus un sitesi bende değişik gözüküyor.

Arkadaşlar bende inventus.com böyle gözüküyor daha önce böyle göstermiyordu sizdede böyle gözüküyormu ürünlerde gözükmüyor ?
  7. buroxit

Laptopda durduk yere fps düşüklüğü

Merhaba! HP 15-dw3000 11.th i5, MX350, 256 GB SSD, 8gb RAM PC ile valo zula cs gibi Fps oyunlar oynayınca fps düşüyor max ayarda değil düşük oynuyorum ona rağmen arada bir fps düşüyor ve pc çok ısınıyor oyun açıldıktan yarım saat sonra ama onun asıl nedeni hava akışının yetersiz olmasından...
  8. buroxit

Garantisi yanmadan SSD ve RAM yükseltme

Merhaba! HP marka laptopumun depolama alanı bayağı azaldı ve RAM açısından verim alamıyorum 8gb ram 7bin mb kullanıyor valorant açtığımda ve bu yüzden valoyu bırakmak zorunda kaldım ve artık oyun bile oynayamayacak hale geldim depolama yüzünden. Çünkü depolama alanı az ve kişisel pc den c#...
  9. buroxit

Mavi Ekran Bilgisayarımı Açarken Hep Bios Ekranı Takılı Kalıyor Ve Şifre İstiyor?

Merhaba! Bu benim pc değil bir arkadaşımın pc si ama çok garip bir sıkıntısı var ve ben anlamadım. Bilgisayarı açtığında çıkan pc markasının bios ekranında açılıyor hemen basmazsakta tuşa basılmıyor hemen bios ekrarına girince windows 'a giriyordu ama şimdi pc ye şifre koymadığı takdirde şifre...
  10. buroxit

Kasalı PC de CD/DVD oynatıcı CD'yi algılamıyor.

Merhaba! İntel Core2Duo İşlemcili PC de Windows10 sürümünde CD/DVD okuyucuyu algılamıyor. cd okuyucu çalışıyor ama bilgisayarda gözükmüyor. Microsofttaki tüm çözüm önerilerini yaptım en sonunda PC ye format at diyor. Atmadan bşka bir yolu var mı acaba? İncelemeniz için Microsoft yardım yazısı ...
Top Bottom