Merhaba Arkadaşlar,
Başlıktaki anakarta sahibim. Anakartı oturtuktan sonra vidaları takmam gerekiyor. Elimde vida yok bir bilgisayarcıdan alacağım ama hangi tür vida almalıyım. Yardımcı olabilecek var mı? Anakartın kurulum linkini de de ekliyorum...
Merhaba arkadaşlar,
Zauss Rainbow Rgb Kasa Fanı 12cm Renkli Gökkuşağı Fanı : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Linkteki satın almış olduğum fanlardan Molex ile bağlı olanların LED'leri yanmıyor ama fan dönüyor. Fiyatı bayağı uygun fanlardan o yüzden LED'leri bozuk olabilir mi?
Merhaba arkadaşlar,
Windows 10 Pro versiyonunu Microsoft'un sitesinden indirip flasha kurulum yaparak sistem kurulumu yaptım. Windows üzerinden Sistem bilgisine baktığımda BIOS UEFI olarak gözüküyor. Anakartın BIOS ayarında cms olarak seçiliydi UEFI olarak değiştirdim ama MSI Fast boot veya...
Merhaba Arkadaşlar,
HyperX Cloud 2'nin kablosu örgülü ama kablosunu yine iplik ile örsek koruyucu olur mu ve dolanmasını engeller mi?
Bilen arkadaşlar varsa yardımcı olursa sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
İki kulaklığı da deneyimledim. HyperX Cloud 2'de sesi %72 üzerine çıkardığımda Cızırtı oluşuyordu, Corsair Void Elit'te ise iCUE yüklediğimde. Ses kartım bozuk olduğu için bu kulaklıklardan birini kullanmam gerekiyor. Sizce bu sorunlar doğrultusunda hangisini seçmeliyim?
7.1 kapalı ikende olması gerekir. %72 geçince oluşuyor mu? Discord açıp Bi odaya girince farkedebilirsin.Bunun dışında ses kartına taktığın gibi hafif bir şekilde yine dip ses olabiliyor. 3 adet cloud 2 aldım iade edip hepsinde bu sorun oluştu. Çözümü sanırım ses kartsız kullanmak.
Merhaba Arkadaşlar,
Windows aygıt yönetici ayarlarından otomatik yüklemeyi kapatıp icue yükledim ama hala bu sorun var. Benim gibi bu şekilde deneyip icue yüklü iken dip ses sorunu yaşayan var mı?