Arama sonuçları: *

1. Erkan_77

NFS oyunlarının hagisi online oynanabilir?

Arkadaşlar hangi NFS oyunu online bir şekilde oynanabiliyor ?
  2. Erkan_77

chivalry 2 silah değiştirme

Arkadaşlar oyunda ana menüde silahlarımızı değiştirdiğimiz yerde silahlarımı değiştiriyorum fakat oyun içinde silahlarım aynı kalıyor yaptığım seçimler etkili olmuyor. Benim silahları değiştirdikten sonra kaydetmem filan mı gerekiyor bir yardımcı olabilir misiniz?
  3. Erkan_77

Hearts Of İron 4 türkçe yama

Arkadaşlar hoi 4 türkçe yama linki atabilir misiniz? Oyun orjinal steam üzerinden alındı.
  4. Erkan_77

Steam para çekme nasıl yapılır

Arkadaşlar csgo da 400 TL lik kasa düştü ben bu parayı çekmem lazım nasıl halledebilirim eğer farklı farklı yolları varsa en az komisyonu olan hangisi
  5. Erkan_77

cs go 1 yıl içinde 2 kez 40 seviye olmak

arkadaşlar bu yıl içinde 40 level olup rozet aldım şimdi 37 yim 40 olunca tekrar bir şey verecek mi
  6. Erkan_77

Bannerlord 2 kişi oynama

Arkadaşlar arkadaşımla bannerlord oynamak istiyorum normal modunu 2 kişi oynamak istiyoruz. Coop modu gibi fakat sadece ikimiz olalım istiyoruz bunu mümkün kılan bir mod varmı?
  7. Erkan_77

Ucuza Oyun Alma Siteleri Hangileridir?

bannerlord alıcam fakat online olması gerekiyor ve çok param yok ucuzgames gibi sitelerden almak istiyorum fakat ucuzgames sitesinde online yok bana site önerebilir misiniz?
  8. Erkan_77

Sea Of Thieves Türçe Yama

Arkadaşlar Sea Of Thieves türkçe yaması varmıdır bilen varmı varsa link atablilir mi
  9. Erkan_77

Civ 6 açılmıyor neden olabilir?

Arkadaşlar bu gün bir güncelleme geldi ve oyun açılmıyor.2K Launcher açılıyor güncelleme indiriliyor diyor ve kapanıyor çözümü nedir ?
  10. Erkan_77

Cs Go pick/ban nedir?

Arkadaşlar bugün cs ye pick ban diye bir şey geldi bu nedir bilen varsa açıklayabilir mi
  11. Erkan_77

FİFA 20 kontrol ayarları

Arkadaşlar ben normal maç yaparken ayarlarım normal oluyor fakat kariyere girince kontrol ayarları değişiyor neden biliyor musunuz?
  12. Erkan_77

CSGO LOBİ DAVETİ GELMİYOR

Arkadaşlar csgo da lobideyken takıma arkadaşımı davet ediyorum fakat ona davet gitmiyor. Oyuna katıl diyorum fakat bu seferde oturuma katılamazsın diyor nasıl düzeltirim.
  13. Erkan_77

steam'de oyna yerine yayınla çıkıyor nasıl düzeltirim

arkadaşlar steam de kütüphane üzerinden sea of thieves oyununa girecekken oyna yerine yayınla çıkıyor nasıl düzeltirim 1615493966 Sorun bu
Top Bottom