Arama sonuçları: *

1. N

Yardım İnşaat mühendisliği için 20.000 TL dizüstü bilgisayar önerisi

Genel olarak AutoCad kullanacağım için işlemci ağırlıklı bir dizüstü bilgisayar almak istiyorum. Arada oyun da oynayabilirim. Bu bütçeye neleri sıkıştırabiliriz? Zorlayabilirsem 22-23k yapabilirim belki.
  2. N

Arctis 1 mikrofonum discordda iken oyunlarda çalışmıyor.

Başlıkta da belirttiğim gibi SteelSeries Arctis 1 kulaklığımın mikrofonu bir uygulama tarafından kullanılırken başka bir uygulama tarafından kullanılamıyor. Örneğin discordda arkadaşlarım ile konuşurken CS'de info vermek için kullanamıyorum, sesim oyuna gitmiyor.
  3. N

Bilgisayarı açarken gelen hata sesi.

Onboard denedim yine aynı şekilde ötüyor. 1616444010 Ramleri çıkarıp taktım, yerlerini değiştirdim, ssd hdd çıkarıp taktım ama nafile. 1616444767 Ram slotu arızalıymış.
  4. N

Bilgisayarı açarken gelen hata sesi.

Bilgisayarı açtığımda videodaki gibi ötmeye başlıyor.
  5. N

Pc açıldıktan 5 dk sonra mouse ve klavye çalışmamaya başlıyor

Pc açıldıktan 5 dk sonra mouse ve klavye çalışmamaya başlıyor. Klavye ve mouse takılı ya klavye çalışıyor ya da mouse. Bilgisayarı yeniden başlattığımda 5 dakikalığına ikiside çalışıyor, sonra biri gidiyor.
  6. N

arka planda uygulama çalışmazken kulaklığıma tıss sesi geliyor (şarkı , video tarzı birşeyler açınca herhangi bir sıkıntı olmuyor )

Kulaklık üzerinde kumanda varsa oradan sesi biraz kıs. Fiyat performans 7.1 lerin çoğunda böyle diye biliyorum. Benim kullandığım kulaklıktada oluyordu. tek çözüm sesini kısmak galiba.
  7. N

Anakart mikrofon girişi çalışmıyor.

İstediğim kulaklığı aldım. Böyle bir sıkıntı yaşadığımda moralim bozulmuştu. Teşekkür ederim cevapların için moralim düzeldi.
  8. N

Kasanın önündeki girişleri arkaya taşıdım. Mikrofonu taşıdığım yere, kulaklığı kendi yerine takıyorum. Bu seferde sayfayı kaydırırken veya ses kısarken cızırtı yapıyor. :/ Yine düzeltir herhalde ?
  9. N

Merhaba, Anakartımın mikrofon girişine mikrofon taktığım zaman çalışmıyor. Mikrofonu başka yerlerde denedim sıkıntısı yok. Anakartda pek bilmediğim bir marka olsa da yeni sayılır, 1 Yıl oldu alalı. (Esonic H61FEL-U) Jak'ı USB ye döndüren aparat alırsam düzelir mi veya nasıl düzeltebilirim...
  10. N

Ön ve arka Usb portları çalışmıyor.

Yok olmadı yine. 1616000694 Bekleyince düzeldi.
  11. N

Ön ve arka Usb portları çalışmıyor.

Bilgisayarı kullanırken USB çıkartma sesi geldi ve bir anda mouse, klavyenin ışıkları gitti. Belki düzelir diye restart attım yine çalışmıyor. BIOS'a dahi girmiyor. Ön, arka ikiside çalışmıyor. 1615998613 Yok mu yardım edicek birileri. 1615998758 Ramleri çıkardım taktım düzelmedi.
Top Bottom