Arama sonuçları: *

1. Trifact

ARGB BEYAZ mı ARGB SİYAH mı fanlar daha kolay alıcı bulur?

İndirim kuponu tanımlandı ihtiyacım olmadığı için kuponla birşeyler alıp satmak istiyorum. kuponada uygun ARGB'li kontrolcülü fan setleri var. sizce beyaz 4lü kasa fan seti mi kolay alıcı bulur yoksa siyah 4lü fan seti mi? kararsız kaldım.
  2. Trifact

Msi MAG CORELIQUID P360 Sıvı Soğutmamı Kaça Satabilirim?

Hayırlı forumlar 2 ay önce Vatan Bilgisayardan alınmış 22ay garantisi devam eden 360lık msi mag coreliquid p360 sıvı işlemci sıvı soğutmamı kaça satabilirim. Bazen kampanya falan oluyor şuan akakçe fiyatına baktığımda 3400 bandında bir fiyat çıkıyor ilana 2750'den koydum. Fazla fiyat mı çektim...
  3. Trifact

THERMALTAKE Global ve Türkiye destek problemi!!! MAĞDURİYET

Merhaba arkadaşlar; Bilgilendirme amaçlı yazacağım belki bir nebze olsun hem kendimize hemde satın almak isteyenlere yardımcı olur; Amazon Globalden 10 ay önce satın aldığımız kallavi Thermaltake TH360 ARGB 360lık sıvı soğutmada pompa arızası yaşadık. Bunun üzerine hem Türkiye temsilcileri...
  4. Trifact

Beyaz 4 adet Bitfenix Spectre ARGB Fan ve Kontrolcü Kaça Satılır?

Elimde fazladan BEYAZ Bitfenix'in Spectre ARGB 120mm fanları kaldı, beyaz olan versiyonunda 4 adet fan ve fan kontrolcüsü var. İnternette araştırdığımda 3lü set gibi şeyler onun dışında pek bir fiyat bilgisini bulamadım beyaz olanların. kenarda duracağına satmak istiyordum kaç tl eder bu set?
  5. Trifact

''Güncelleme'' ARCTIC MX-4 vs No-Name Termal MACUN (ŞAŞIRACAKSINIZ)

GÜNCELLEME: 17 Ağustos 2023 Artic Almanya'ya ulaştım yaklaşık 1 ay süren konuşma sonucu; Almanya Artic tarafıma yeni termal macun göndereceğini ve Türkiye'de Distribitörün sattığı MX-4 ile kıyaslamamı istediler. İnceleme departmanına'da Destek sağlamayan Türkiyedeki distribitörünü rapor...
  6. Trifact

ORJİNAL Thermal Grizzly Kryonaut nereden temin edilebilir?

Herkese iyi forumlar; ryzen 5600 3060ti'lı sistemim var, sistemimi termal bakımını yaptıktan sonra satıp yerine rtx 4000 serisi sisteme geçmeyi düşünüyorum. satmadan önce malum önümüz yaz alan kişide termal macun arayışına girmemesi ve kısmetse diğer sistemimnde kullanmak için thermal grizzly...
  7. Trifact

Maxtor CTG8D 4gr 12.8 W/mk Amazon 65TL tavsiye?

amazonda bakınırken Maxtor CTG8D 4gr 12.8 W/mk termal macuna denk geldim. bu değerler gerçek mi bu hemde 65tl'ye? sipariş eden veya kullanan var mı hiç tavsiye eder mi...
  8. Trifact

Dark X124 + Ultra Sessiz 120mm Fan kaça gider?

Sizce kullandığım ve yeni soğutmaya geçtiğim için fotoğraftaki Dark X124 + 120mm ultra silent pwm fan Amd/intel braket Full kutulu termal macunlu soğutucuyu kaça satmalıyım. Sıfır 470tl'lerde ve 120mm Ultra Silent Pwm Fan'da 100tl civarında. Ederi nedir bunun fiyat fikirlerinizi alabilirmiyim...
  9. Trifact

Dark X124 Kuletipi + Ultra Silent Fan fiyatlandırmam sizce nasıl?

Başka soğutucu aldığım için elimdeki Dark X124 Kuletipi soğutucumu satıyorum. Sahibindene yeni ilanda verdim. Gelen mesajlarda kimisi niye ucuza satıyorsun diyor kimisi indirim istiyor, fiyatlandırma konusunda kafam karıştı foruma sorayım dedim. Sıfırına baktım en ucuz sanırım 467TL'ye var...
Top Bottom