Arama sonuçları: *

1. snowless

Yeni sistem mi? Parça upgradesi mi ? Hangi ikili?

Dostlarım iyi pazarlar dilerim öncelikle Sistemimi geliştirmek istiyorum fakat upgrade mi yapsam yoksa yeni sistem mi alsam bilemedim. Hemen parçalardan bahsedeyim ; •Rx6600 (XFX) •i5 10400f •8X2 ram 3200mhx •550W psu ( corsair kasa ) •MSI Z590 tomahawk wifi anakart ( güzel bir parçadır...
  2. snowless

Bi̇lgi̇sayar Çöktü. Wi̇ndows 11 Rezi̇lli̇ği̇

Dostlar selamlar öncelikle, Windows 11e geçen haftalarda geçtim , arayüzde vs kasmalar oluyor zaten memnun degildim hiç fakat vakit bulamadıgımdan windows 10a geçiş yapamadım. problem şu ; pc den oyun oynarken bir anda çöktü ekran vs. Tekrar açtığımda görsele ekleyeceğim hatayı aldım. Ve...
  3. snowless

Pcde ki ses kendi kendine gitti

Dostlar selam Amfiye sahibim. Bunca zaman kasanın arkasında girişe takıyordum ve ses geliyordu. pc açtım ve ses gelmemeye başladı. kasadaki kulaklık girişine takınca ses ayarlarından kulaklığı seçince ses geliyor. önceden ses ayarlarında hoparlor vardı. simdi gözükmüyor. acaba anakartın girişi...
  4. snowless

Monitörümün parlaklığı kendı kendine değişiyor.

Karanlık temalı ekran olunca parlaklık otomatikman azalıyor. Beyaz bir ekran acılınca ise artıyor. Viewsonic VX2468 monitör kullanmaktayım. Bu konuda bilgisi olan dostum var mı acaba ? 1661536738 bilen dostum var mı
  5. snowless

Witcher 3 Te Aldığım Sıcaklık&Fps Normal Mi?

Dostlar selamlar. Sistemim; i5 10400f rx6600 1tb wd sn805 ssd 500gb ssd msı z590 tomahawk wifi aldığım değerler ekte . -Ekran kartı sıcaklıgı olarak 61 ve 82 yazıyor neden 2 adet sıcaklık var ? Msı after burnerde 61 derece olan gpu sıcaklık , 82 derece olan gpu temparature 2 yazıyor -82...
  6. snowless

İkonların piksel olması

Dostlar format atmadan önce böyle bir durum yoktu. Sizce sebebi ne olabilir ? @Amanita
  7. snowless

Forumdaki yazıyı silerken ekranda duran siyah cizgiler

Dostlar selam. Forumda ki yazıyı silerken farketttim arkada siyah leke bırakıyor. videoyu ekleyeceğim sizlerce ekran kartlı alakalı bir problem vs olabilir mı ? https://video.hizliresim.com/watch/OEKJKnJwci
  8. snowless

Valorantta aldığım ısı değerleri normal mi

Selam dostlarım i ekran kartım rx6600 , işlemci i5 10400f cpu : 57 derece gpu : 42 derece sizlerce normal midir ?
  9. snowless

Fifa 2022 inanılmaz kasıyor( Sistem fazlasıyla yeterli)

Dostlar merhaba , Fifa 22 oynuyorum fakat menü ekranında , gol sevinçlerinde falan inanılmaz kasıyor. Yardımcı olabilecek dostlarım var mı ? Oyun ayarlarından grafiği düşürdüm yine aynı , fps sabitlemeyi kapadım aynı , açtım aynı hala. Herkeste böyle mi bu durum fifa da ? Sistem ; İ5 10400f...
  10. snowless

Ethernet kablosu olmasına rağmen Internet yok

Bilgisayarımda anakart upgrade yaptım. Formatladım pcyi. Kabloyu taktım fakat internet gelmiyor. Kablo çalışıyor ve doğru yerlere taktım. Sorun nedir sizce ?
  11. snowless

Windows kurarken SSD Görmüyor.

@DerratiX Hocam bakabilir misin acil ?
  12. snowless

Rx 6600 Ekran kartı İle Yaşadığım Süreç

Arkadaşlar öncelikle herkese merhabalar. Sizlere canımı cok sıkan bir durumu anlatmak ve tavsiyelerinizi dinlemek için bu konuyu açıyorum. 3-4 hafta kadar önce yeni bir sistem topladım parçalarını farklı yerlerden alarak. Fakat sistemime tabiri caizse yakışmayacak bir performans almaktayım. -Cs...
  13. snowless

Bellek şu olamaz written hatası

Arkadaşlar pc kapatılırken böyle bir hata alıyorum. Sebebi nedir acaba ? Ne yapmam gerekli ? Bilgisi olan dostlarım var mıdır ? Sistemi geçen haftalarda topladım daha oysaki... Hata da yazan yazı ; 0x0000025cfb2d5390 adresindeki yönerge 0x0000025cfb2d5390 adresindeki belleğe başvurdu. Bellek şu...
  14. snowless

Yeni aldığım PCde ki FPS sorunu

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar dilerim. Bir türlü çözemediğim sorunu sizlerle paylaşmak istiyorum. Yeni pc aldım 2 hafta kadar önce . Özelliklerini aşağıya belirticem . Pc de almam gereken performansın çok aşağısında bir performans almaktayım ve bu durum artık çok canımı sıkıyor açıkçası ...
Top Bottom