Arama sonuçları: *

1. M

Ölü piksel çıktı iade etmeli miyim?

itopya ile iletişime geçemiyorum ki haftasonu olduğu için. nasıl göndereceğim itopyaya. Bu iki tane piksel çoğalır mı acaba ya çoğalmayacaksa çok ta sıkıntı değil bu şekilde kullanılır siyah harici belli olmuyor pek. Çoğalır mı diye korkuyorum bi tek
  2. M

garantiye yollayınca iade oluyor mu yoksa panel değişimi yapıp geri mi yolluyorlar. İade olursa Mag256f alınır mı indirimde şuan 4.200 tl
  3. M

ölü pikseller bugün oluştu ilk başta yoktu test yapmıştım
  4. M

Nasıl bir yol izliyim şimdi. İtopya desteğe yazdım ama hafta içi 09:00-18:00 arası hizmet veriyoruz diyor. Yarın Cumartesi 2 gün bunlara ulaşamayacak mıyım ne saçmalık bu ya. Ürün teslim edilmesinin üstünden yarın itibari ile 2 hafta geçmiş olacak itopya iade alır mı yoksa GIGABYTE a mı yollamak...
  5. M

kral GIGABYTE ın kendisinin verdiği 3 yıl garanti var zaten.
  6. M

nasıl yapmıyor ayıplı mala giriyor ölü piksel 1737136785 @Emirkanyvs agam sence nasıl bir yol izlemeliyim
  7. M

şimdi oluştu kanka kırmızı olan ilk fotoda yok gördüğün gibi 1737135663 itopyadan aldım iki haftayı geçti ama iade alır mı itopya yoksa GIGABYTE garantisine mi yollamak lazım
  8. M

aga şimdi de kırmızı ölü piksel oluştu yanında noluyo ya şaka gibi
  9. M

sadece siyah renkte belli gibi diğer renklerde fark edilmiyor
  10. M

Merhaba. 30.12.2024 tarihinde İtopyadan GIGABYTE G24F-2 monitör sipariş verdim. Geldiğinde ölü piksel testi yapmıştım ama ölü piksel görememiştim bugün bir tane ölü piksel fark ettim. Sonrada ölü piksel oluşabiliyor mu yoksa ilk başta ben mi fark etmedim acaba. Bu ölü pikseller sonrada...
  11. M

ACİL! GIGABYTE G24F-2 23.8 Alınır mı?

Hocam monitör geldi ghosting testi yaptığımda biraz ghosting var gibi sizde de öyle mi? çekip yükledim hemen ama görüntü kötü galiba şuan 1735903158 @Emirkanyvs agam sen de bakar mısın bu normal dimi
  12. M

Farklı hz iki monitör beraber kullanılır mı?

yeni monitörün içinden hdmi çıktı yeni monitörü onla bağlıcam ama eski monitörü şuan kullandığım kablo ile kullanmaya devam edicem hdmi değil eski monitöre takılı olan vga veya dvi galiba. sorun olur mu
  13. M

Bende de amd var deneyip bakayım bi o zaman
  14. M

165 hz yeni mönitör aldım. Eski monitörüm de 60hz. Bu iki monitörü beraber kullanabilir miyim? Farklı hz oldukları için bir sorun olur mu ilk defa çift monitör kullanacağım bağlantıda falan dikkat etmem gereken bir şey veya bir ayar var mı?
  15. M

İtopya kargom ne zaman gelir acil!?!

ben de 27 si hazır sistem aldım hala ürünler hazırlanıyor yazıyor sende de aynı mı? Bence yoğunluk var biraz geç gelecek gibi sistemler
  16. M

teşekkürler o zaman ben de satın alıyorum
  17. M

Ayın 27 si sipariş verdim hala ürünler hazırlanıyor diyor. Kim bilir kaç gün daha bekletecekler
  18. M

Evet. 7500f 32gb ram RX 7600
  19. M

Senin tercihin GIGABYTE yani hocam. Ben MSI a daha yakınım gibi hala ya :D 1735558197 tamam hocam eyvallah
  20. M

@Emirkanyvs Msi 2024 model olduğu için 500TL daha verilir mi? bir gün geç aldım diye 800TL fazla vermek koyuyor ama :D GIGABYTE kronik sorunları var yazanlar var bir süre sonra ekranda çizgiler çıkıyormuş.
Top Bottom