Arama sonuçları: *

1. snowless

Yardım Telefonu vereceğim Kişi dolandırıcı mı ?

Arkadaşlar gectigimiz günlerde cihazımı sarı siteye koydum. Ve koydugumun akşamında birisi beni arayıp telefoncu oldugunu söyledi .müşterim gelip cihazı senden alacak konum bekliyorum vs . Satışın direkt gerçekleşmeyecegini düşündügümden yedeklemedim. Sonrasında adamı arayıp durumu izah ettim ve...
  2. snowless

Kullandığım telefonun sıfırını 7K almak mantıklı mı ?

Dostlar selamlar halihazırda iphone 13 kullanıyorum iki buçuk yıldır. 75 pil sağlığı mevcut ve bu konudan çok muzdaribim. Zorludan orjinal 3500e batarya takmayı düşünüyorum. Fakat hepsiburadan eskiyi götür yeniyi getir kampanyasından 7k farkla sıfırını alabiliyorum. Batarya için zaten 3500...
  3. snowless

Redmi 12 ile Redmi 12 4G farkı nedir ?

Dostlar selam yakın arkadasıma bu iki telefon arasından birisini almayı düşünüyorum hediye olarak fakat cok fark var mıdır bilemedim. Ebat olarak farklı mı acaba . Birde geçenlerde redmi 12 kılıf aldım ama emin olamadım 4G modelinede olur mu diye
  4. snowless

İphone kamera çevresinde leke olması değişime girer mi ?

Dostlar selam. Telefonu alalı 4-5 ay oluyor. Kamera çevresinde bu şekilde bir leke var kamerayı çevreleyen. Nedeni nedir. Servise götürsem ne gibi sonuclanır ? Değişim vs olur mu ? Bilgisi olan dostum varsa sevinirim. Silmeyle geçmiyor. Geçicek gibi oluyor 5-10 sn sonra geri oluşuyor.
Top Bottom