Arama sonuçları: *

1. snowless

Anahtarlar aynı mı ? Acil bakın lütfen

Arkadaşlar. Eve geçmem lazım sınavım var. Soldaki evin anahtarı sağdaki bendeki. Sizce aynı mıdır ona göre eve gidip alıcam tekrar anahtarı. Sanki uçları farklı gibi bilemedim
  2. snowless

KYK ÖĞRENİM KREDİSİ ALMAK MANTIKLI MI ?

Dostlar selamlar. Kyk burs/öğrenim kredisi açıklandı malum bir saat önce. İkinci kez deneyişim ve burs çıkmadı tekrar. Normal şartlarda borçlanmak istemem fakat seçim öncesi oldugu icin bi acaba diyorum kendi kendime. Seçimden dolayı aff muhabbetleri olabilir mi ? Bu zamana kadar kredi...
  3. snowless

Sürücü kursu fiyatı güncel olarak nedir ?

Dostlar sorum başlıkta yazıyor ? Bilgisi olan dostum var mı ? İstanbul içi. Avrupa yakası
  4. snowless

Bana bir akıl verin lütfen

Dostlar selamlar öncelikle herkese. geçtiğimiz haftalarda nzxt 240mm soğutucuyu uygun fiyata aldım 914tl. Piyasası 2300 civarı. Sarı sitede 1800-2000 arası teklif geliyor. Satıp satmama konusunda kararsızım çünkü ileride ihtiyacım olur mu gibisinden. Hali hazırda i5 10400f işlemciye sahibim ve...
  5. snowless

Bilgisayar için Walpaper nerden bulurum ?

Konuyu nereye açsam bilemedim yanlış açtıysam kusura bakmayın. Bu tarz walpaperler icin bir link var mı bildiğiniz ? Veyahut tavsiye ettiginiz cözünürlügü cok net olan walpaper sitesi vs ? 1656608488 Yok mu bilen
  6. snowless

Bireysel emeklilik ile ilgili bilgili dostlarım

Dostlar merhabalar öncelikle. İş yerinde çalışmaktayım ve her ay belli bir miktar para atıyorum. Bireysel emeklilik sigortasına atmayı düşünüyorum parayı. Bireysel emeklilik ile ilgili bazı sorularım var . bunlar ; 1)bes hesabını nasıl açıyorum ? 2)her ay 1.5k para yatırmanın devlet katkısı ne...
  7. snowless

Bumengo sitesi güvenilir mi ?

Bilgisi olan dostlarım ?
Top Bottom