Arama sonuçları: *

1. F

Capslock ışığı terss

Shift tuşuna basılı kalmış olabilir.
  2. F

Ucuz ve Yasal TOD Kodu Nasıl Bulabilirim?

Baktım hocam iade olmuyormuş.
  3. F

Evde hali hazırda uydu yayını var zaten. Tek seferlik lazım. Böyle 12 aylık paket oluyor. İade de yıllık paketlerde yokmuş.
  4. F

Yayıncı kuruluşun internet üzerinden maç yayını verdiği platform. Yarın evde arkadaşlarımla maç izleyeceğiz yan odada izleyecek kardeşim için kod bakıyorum.
  5. F

Piyasada bir sürü kod var. CC ile alınmış bir kod alıp başıma bela almak istemiyorum. 100-150 lira bütçeye kadar yasal yollardan alındığına emin olabileceğim bir kod bulmam mümkün müdür?
  6. F

🔥İndirim FAZEON X27F540 27" 540Hz 0.5ms Monitör 19.999 TL

Oynayan için bile almak mantıksız. Anca meslek için yapıyorsa belki bir tık mantıklı olur sonuçta geliri buradan derim ama yine mantıksız.
  7. F

🔥İndirim FAZEON X27F540 27" 540Hz 0.5ms Monitör 19.999 TL

FHD monitöre 20.000 verilmez e-sporu meslek olarak yapmıyorsanız. Yapıyorsanız bile paranız varsa gider 2k-4k OLED alırsınız kat kat iyi olur.
  8. F

Babam için Samsung A16 alınır mı?

Dedem Realme 10 kullanıyor. Ucuz yollu ama güçlü telefon. Aşırı memnun. Tavsiye ederim Telefonu kutudan çıkarır çıkarmaz 2 büyük android güncellemesi aldı. Helio G99 işlemci ve 8 GB RAM de büyük artı. 128 GB baz hafızalı model iş görür.
  9. F

Yardım Yd telefonu nasıl kayıt edebilirim?

Bizzat kayıt işlemi yaptım bir arkadaşım için. Yurda giriş tarihi soruyor. O arkadaş yapay zekadan kopyala yapıştır yapıyor
  10. F

Kayıt ettiremezsin o zaman. Kayıt esnasında yurda giriş tarihi istiyor o tarihi de sistem kontrol ediyor. 1740085961 Yapay zekadan kopyala yapıştır yapma dostum. Eksik bilgilendiriyorsun.
  11. F

Yurtdışına giriş çıkış yapman gerekiyor
  12. F

❌İndirim Bitti! Samsung Odyssey G3 180hz 3985 TL!

G3 serisi kronik değil mi?
  13. F

Windowsa macos kurma.

O işlemciyle boot etsen bile kullanamazsın. Boot etmen de zor bence...
  14. F

IPhone 16E Hakkında yorum konusu

Fiyat hayal kırıklığı oldu. 35-40 arası bekliyordum. Tamam A18 işlemci gerçeği var ama SE serisi ucuzluğuyla bilinen bir seri idi. Üstüne 5k daha koyar ip16 falan alırım neredeyse. Yurtdışı fiyatı da 22k. Batumdan alınabilir belki...
  15. F

Windowsa macos kurma.

Celeron için uygun Hackintosh dağıtımı olduğunu sanmıyorum.
  16. F

Televizyon Önerisi Büyük Kararsızlık

Webos sürümü eski. Bir dönem kullandım. Tavsiye etmem. 1739826109 55QA9701 2024 serisi.
  17. F

Televizyon Önerisi Büyük Kararsızlık

İkisi de güzel değil. Vestel kullanıyorum 55QA9700 modelini güncel seri bir Vestel öneririm şahsen. Arkadaşımda P serisi TCL var şahsen hoşuma gitmiyor. Ucuz olsun dersen Next de bakabilirsin güzeldir. Bakacaksan 58” modelini al. 1739822854...
  18. F

🔥İndirim HP Omen 17 Ryzen 7 8845HS 32 GB 1 TB SSD RTX4070 17.3" Laptop 59.929 TL

7. Nesil bu 8. Nesil yapay zeka için daha iyi.
Top Bottom