Arama sonuçları: *

1. Storagon

PC Toplama Konusunda Öneri

Merhaba Hobi amaçlı olarak bilgisayar toplayıp satmak istiyorum. İlk defa bilgisayar toplayacağım için ve uygun fiyatlı olmasını istediğim için 2. el parçalar kullanacağım. DDR 4 bir sistem tercih edeceğim fakat hangi anakartı kullanmam daha iyi olur bilmiyorum. İşlemci olarak da AMD mi ...
  2. Storagon

Hobi Amaçlı PC Toplama

Merhaba Hobi amaçlı PC toplamak istiyorum Daha önce hiç PC toplamadığım için uygun fiyatlı 2. el parçalar kullanmayı düşünüyorum. Anakart olarak ASUS H61 kullanmayı düşünüyorum. İşlemci olarak anakart üzerinde bulunan İ5 2400 kullanmayı düşünüyorum. Geriye kalan PSU, RAM, Depolama parçalarını...
  3. Storagon

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ?

Bu Sıcaklık Değerleri Normal Midir ? Stok CPU soğutucusu ve fan hızı standart modda Oyunun tüm ayarları Ultrada Grafik paketi de en kaliteli modda
  4. Storagon

Çözüldü✓ Kasamın Ön Hoparlör ve Mikrofon Girişleri Bozuk Mu ?

Kasamın ön girişlerine kulaklığımı taktığımda cızırtı sesi geiyor. Arka girişlere taktığımda sorun olmuyor. (Frisby 9320G)
  5. Storagon

AsRock A520M-HVS Secure Boot Nasıl Açılır ?

Windows 11 kullandığım için Valorant Secure Boot hatası veriyor. Bios menüsüne giriyorum Secure Boot açmaya çalışıyorum fakat CSM kapatın uyarısı alıyorum. Nasıl olduğunu bir türlü bulamadım. Yardımlarınız için teşekkürler.
  6. Storagon

Kasadan cızırtı sesi geliyor

Kasadan cızırtı geliyor ne olabilir ?
Top Bottom